Actualment esteu veient Incorporem un nou equip làser amb la millor tecnologia per a la teva pell

Incorporem un nou equip làser amb la millor tecnologia per a la teva pell

La Clínica Estètica d’Atlàntida acaba d’incorporar un aparell de làser punter per al tractament avançat de la pell i la fotodepilació, l’Harmony XL Pro Especial Edition. Aquest nou equipament permet eliminar les lesions pigmentades -taques marronoses- i les lesions vasculars -taques vermelloses- amb un tractament segur, senzill i en poques sessions. 

També ofereix tractaments integrals de rejoveniment de la pell per homogeneïtzar-ne el to i il·luminar-la, sobretot en zones com la cara, l’escot, les mans, els braços i les cames. Aquests tractaments milloren la qualitat de la pell mitjançant l’estimulació de la producció de col·lagen i elastina. Està especialment indicat per reduir la flaccidesa de la pell i millorar línies i arrugues.

La millor fotodepilació tot l’any

A més, és un aparell ideal per la fotodepilació mèdica, amb una tecnologia utilitzada per clíniques de tot el món. És capaç d’eliminar tot tipus de pèl, independentment del seu gruix, sobre qualsevol tipus de pell, fins i tot les que són fosques o estan bronzejades. Es du a terme de manera còmoda en sessions ràpides, pràcticament indolores, els 365 dies de l’any i amb la màxima seguretat. Amb aquest aparell n’hi ha prou amb una sessió de 30 minuts per obtenir els mateixos resultats que s’aconseguien amb sessions de fins 2 hores 30 minuts.

Per a més informació sobre els tractaments que us podem oferir amb aquest nou aparell, contacteu amb la Clínica Estètica Atlàntida al telèfon 93 217 22 99. 

Deixa un comentari

GESTIÓ SANITÀRIA E.G. 92, S.L. como responsable del tratamiento tratará tus datos con la finalidad de gestionar tu suscripción y participación a nuestro blog informativo. Puedes acceder, rectificar y suprimir tus datos, así como ejercer otros derechos consultando la información adicional y detallada sobre protección de datos en nuestra Política de privacidad.