Actualment esteu veient Bolas de Bichat: què són i com es poden treure

Bolas de Bichat: què són i com es poden treure

Les boles de Bichat són uns cúmuls de teixit gras localitzats a les galtes que arrodoneixen el rostre. Per qüestions estètiques, es poden extreure mitjançant una bichectomia, una intervenció que aconsegueix afinar la cara amb resultats molt naturals.

Les bosses o boles de Bichat són cúmuls de teixit gras situats a les galtes, sota els pòmuls. Porten el nom del metge francès que les va identificar al segle XVIII, Xavier Bichat.

Tenen la funció de dotar el rostre d’estructura i, en l’època lactant, ajudar el nadó a succionar i subjectar la galta. Passats els anys, no tenen cap altra funció a l’organisme. El volum i la mida varien en cada persona, principalment, a causa de la genètica.

En moltes persones, la mida de les boles de Bichat provoca que el rostre tingui un aspecte molt arrodonit o que els angles del rostre estiguin molt poc definits. I no té res a veure, per exemple, amb el sobrepès.

Actualment, hi ha molts tractaments estètics facials per rejovenir l’expressió o, fins i tot, per reafirmar i definir la forma del rostre. És important, en primer lloc, anar a una clínica estètica professional i deixar-se assessorar sobre la millor opció per a cada necessitat.

Bichectomia, l’extracció de les boles de Bichat

Aquesta acumulació de greix localitzada coneguda com a boles de Bichat és totalment prescindible en l’edat adulta i, a partir dels 16 anys, es pot treure sense conseqüències per al futur. I és que aquest greix localitzat a les galtes no compleix cap funció orgànica a certa edat i, a més, un cop s’extirpa ja no es torna a reproduir en el futur.

Per a les persones que es volen extreure les boles de Bichat hi ha una operació de cirurgia estètica poc invasiva: la bichectomia. La intervenció consisteix a extirpar aquestes bosses de teixit adipós i aconseguir una cara més definida i uns pòmuls més marcats.

Es fa per mitjà de dues petites incisions a l’interior de la boca. Com a resultat, l’extirpació de les boles de Bichat afina la cara i aporta una aparença molt harmònica. Es tracta, doncs, d’una cirurgia estètica habitual en persones que volen millorar l’aspecte facial.

És una intervenció mínimament invasiva que es fa sota anestèsia local i no requereix hospitalització. En funció de cada pacient, acostuma a durar entre 30 i 60 minuts.

Beneficis d’extreure les boles de BichatLa bichectomia, o extracció de les boles de Bichat, és una intervenció quirúrgica ambulatòria tant per a dones com per a homes, i té molts avantatges.

Amb l’operació:

  • S’aconsegueix un rostre més definit
  • Es ressalten els pòmuls
  • Es guanya espai per a les mandíbules
  • Es reafirma el volum del rostre
  • S’elimina el greix localitzat

A més, la bichectomia, com que es porta a terme dins de la cavitat bucal, no deixa cicatrius visibles, i els resultats són molt naturals. Les complicacions o els efectes secundaris són mínims, però, com en tot tractament estètic, poden sorgir, en casos molt concrets.

Per l’eficàcia i els resultats visibles en pocs dies, l’extirpació de les boles de Bichat és un procediment innovador amb molta demanda, els últims anys. A més, és una intervenció recomanada tant per a homes com per a dones. Fins i tot molts famosos, com Jennifer Aniston, Kim Kardashian, Enrique Iglesias i Tom Cruise, s’han fet una bichectomia per lluir un rostre més esvelt.

Què cal fer després d’extreure’s les boles de Bichat?

Els primers dies, es recomana seguir una dieta tova i assegurar una higiene oral correcta. És important raspallar-se les dents adequadament després de cada àpat.

També s’ha d’evitar fer esforços físics intensos i una exposició directa al sol les primeres setmanes. Els cirurgians també aconsellen aplicar fred local les primeres 24 hores i no fumar els primers dies després de la intervenció d’extirpació de les boles de Bichat.

A Clínica Estética Atlàntida tenen un equip de cirurgians especialitzats en una àmplia varietat de serveis tècnics de medicina estètica i poden assessorar tothom qui vulgui millorar el seu aspecte i sentir-se millor amb si mateix sobre la millor opció.

Deixa un comentari

GESTIÓ SANITÀRIA E.G. 92, S.L. como responsable del tratamiento tratará tus datos con la finalidad de gestionar tu suscripción y participación a nuestro blog informativo. Puedes acceder, rectificar y suprimir tus datos, así como ejercer otros derechos consultando la información adicional y detallada sobre protección de datos en nuestra Política de privacidad.