Efectes secundaris en els procediments de medicina estètica

Com en qualsevol procediment mèdic-quirúrgic, la medicina estètica i els seus procediments, no estan exempts d’efectes secundaris.

A continuació, exposem els més freqüents:

Tots els tractaments que es realitzen amb una tècnica per punció i ús de cànules, poden estar subjectes a l’aparició d’hematomes, sufusions hemorràgiques, i d’infecció del punt de punció o la zona tractada.

Aquests tractaments són: Mesoteràpia, carboxiteràpia, ús de plasma ric en plaquetes, tractament de les arrugues d’expressió mitjançant toxina botulínica, volum i harmonització facial, col·locació de fils tensors, etc.

Tots aquests efectes secundaris desapareixeran en els dies successius amb una terapèutica adequada i en la majoria de casos no deixen seqüeles.

En els tractaments en els quals s’usa una font d’energia, com són làser, Plasma jet, llum premuda (*IPL), ultrasò focalitzat d’alta intensitat (*HIFU); es pot produir inflamació de la zona tractada, fins i tot en alguns casos petites cremades. No obstant això, amb una bona tècnica d’ús per experts i unes bones cures per procediments es minimitzen i desapareixen en uns dies.

Respecte a la realització de pílings, com aquests es realitzen amb productes de tipus àcid, també poden produir, a part de la descamació de la pell, petites cremades.

En l’apartat d’al·lèrgies, el seu metge, en fer-li la història clínica, ja destaqués si pateix alguna al·lèrgia medicamentosa o a algun producte dels quals s’utilitzen habitualment.

El seu metge estètic l’informarà abans del procediment dels possibles efectes secundaris i com tractar-los.

Cal esmentar que els procediments realitzats per metge expert i amb productes farmacèutics d’alta qualitat són altament segurs.

La política de seguretat del pacient de Clínica Estètica Grup Atlàntida, es basa en protocols d’actuació basats en l’evidència científica, en l’ús de productes d’alta qualitat i en una informació rigorosa i compartida al pacient.

Deixa un comentari

GESTIÓ SANITÀRIA E.G. 92, S.L. como responsable del tratamiento tratará tus datos con la finalidad de gestionar tu suscripción y participación a nuestro blog informativo. Puedes acceder, rectificar y suprimir tus datos, así como ejercer otros derechos consultando la información adicional y detallada sobre protección de datos en nuestra Política de privacidad.