Àcid hialurònic

L’àcid hialurònic és un dels productes estrella i dels més utilitzats en el moment actual en medicina estètica. És un producte reabsorbible amb una altíssima capacitat per a captar aigua, quan s’injecta, s’acomoda, adoptant una textura similar al teixit on es diposita

És un producte ideal per a aconseguir el rejoveniment facial sense cirurgia. Els seus bons resultats, la facilitat de l’aplicació a través d’injeccions i la seguretat ho converteix en un dels tractaments estètics més demandats actualment.

Aquest compost està molt present en el cos humà; per exemple, en la pell, en les articulacions o en el teixit esquelètic. En trobar-se present de manera natural en el nostre organisme no genera al·lèrgies ni rebuig. Amb el pas dels anys, la presència de l’àcid hialurònic va disminuint dràsticament. De fet, s’estima que a partir dels 50 anys, només queda en l’organisme el 50% de l’àcid amb el qual neix una persona.

La disminució de l’àcid hialurònic porta com a conseqüència els signes d’envelliment de la pell, com ara arrugues, solcs, flaccidesa, i la pèrdua d’elasticitat.

Quins són els beneficis de l'àcid hialurònic?

Quan es recomana?

Temps estimat a fer el procediment

Entre 30 i 60 minuts, en funció de les zones.

Anestèsia

Crema anestèsica/Anestèsia local.

Hospitalització

No requerida. Tractament realitzat a cabina.

Recuperació

No precisa.

Resultats

Immediats i millora als 15 dies.

Preoperatori

No precisa.

Com actua l'àcid hialurònic?

L’àcid hialurònic actua com una esponja. És capaç de retenir grans quantitats d’aigua en la pell, aportant volum, i reduint les arrugues. També pot dissimular les línies d’expressió del rostre. Els avantatges de l’àcid hialurònic enfront del col·lagen, per exemple, és que és més durador, provoca menys reaccions al·lèrgiques en els pacients i és més eficaç.

I és que, com l’àcid hialurònic forma part de l’organisme de manera natural, té una alta tolerància en la pell, convertint-lo en un tractament mèdic estètic completament segur. A més, no requereix un preoperatori per part del pacient.

Resultats immediats

Amb una sessió d’aquest tractament antiarrugues -que no sol prolongar-se més enllà dels 30 minuts en la cabina del centre de medicina estètica- s’aconsegueix ja uns resultats satisfactoris.

 Els resultats són visibles de manera immediata, i milloren notablement al cap de 15 dies d’haver-se realitzat la sessió. Segons els cirurgians estètics, la durada dels efectes d’aquest tractament mèdic estètic és d’entre 9 i 12 mesos, en funció de l’àcid hialurònic que s’utilitza. Actualment existeixen diferents tipus d’àcid hialurònic que permeten personalitzar el tractament de cada pacient.

Hidratació, lluminositat i rejoveniment

Lífting sense cirurgia: Tècniques per a la flaccidesa cutània

Tractaments antiarruges i per guanyar volum

Tractaments Plasma

Altres (reducció de “potes de gall”, codi de barres, eliminació de berrugues, punts robí, acne, cicatrius, aranyes vasculars xantelasmes, Berrugues als ulls telangièctasis)

Tractaments corporals: anticel·lulític i antiestries

Concerta una visita al
93 600 96 36 o