Fils tensors

Els fils tensors, també coneguts com a fils màgics, són una innovadora tècnica de rejoveniment facial que ofereix un efecte lífting sense necessitat de recórrer a la cirurgia. Aquests fils, que són reabsorbibles, s’introdueixen a la pell per a estimular la producció de col·lagen, la qual cosa contribueix a combatre la flaccidesa i a millorar la fermesa del teixit cutani.

El nostre tractament de fils tensors a Barcelona es destaca per ser mínimament invasiu, cosa que significa que requereix de petites incisions i no deixa cicatrius visibles. A més, permet tibar la pell de manera natural, aconseguint resultats subtils i harmoniosos que s’integren perfectament amb l’expressió facial del pacient.

Els fils tensors són una excel·lent opció per a aquelles persones que desitgen rejovenir el seu rostre de manera segura i amb resultats duradors. En promoure la regeneració del col·lagen, no sols milloren l’aparença de la pell de manera immediata, sinó que també ofereixen beneficis a llarg termini en mantenir l’elasticitat i la fermesa dels teixits facials.

Els grans beneficis del nostre tractament de fils tensors a Barcelona

Fils tensors a Barcelona

Els fils tensors poden aplicar-se en diverses zones i estan aconsellats, especialment, per a corregir la flaccidesa facial. Actuen produint un doble efecte lífting, ja que alhora que actuen estimulant la producció de col·lagen, van tibant els teixits interiors.

Aquest tractament de medicina estètica es realitza per a:

Temps estimat en realitzar el procediment

Entre 30 i 60 minuts, en funció de les zones.

Anestèsia

Crema anestèsica/Anestèsia local.

Hospitalizació

No requerida. Tractament en cabina.

Recuperació

No precisa.

Resultats

En breu i millora al cap de 15 dies.

Preoperatori

No precisa.

Quins tipus de fils tensors existeixen?

Existeixen diversos tipus de fils màgics a Barcelona, encara que tots ells són invisibles a la vista i al tacte. Es diferencien, llavors, pel material amb el qual estan fabricats, fet que condiciona la durada o els resultats obtinguts.

Preguntes freqüents

Després d’una sessió de la nostra tècnica de fils màgics a Barcelona, el pacient pot reprendre la seva activitat immediatament. Aquests tractaments de medicina estètica, generalment, no causen dolor ni molèsties.

En alguns pacients, pot aparèixer una petita inflamació o hematoma que desapareix, de manera natural, als pocs dies. També pot notar-se una sensació de calor en la zona on s’han introduït les agulles, encara que no és el més comú.

Existeixen unes certes precaucions a prendre quan s’acaba d’aplicar aquesta tècnica. Per exemple, no tocar-se fortament la pell i no practicar esports d’impacte, per a evitar cops o caigudes.

Els resultats són progressius i es van percebent amb el pas dels dies, aconseguint un efecte lífting i millorant la qualitat de la pell. Els seus efectes provoquen un canvi natural que sol durar d’un a dos anys. Finalment, els fils tensors són un tractament susceptible a poder combinar-se amb altres tractaments de medicina estètica.

El nostre metge estètic s’encarrega d’introduir i col·locar aquests fils a través d’unes agulles molt fines, similars al gruix d’un cabell. Els fils queden col·locats sota la dermis sense que es notin visualment.

El nombre de fils que s’introdueixen anirà en funció del tractament desitjat i del tipus de pell del pacient.

Les sessions del nostre tractament de fils tensors a Barcelona duren entre 30 i 60 minuts, en funció de les zones a tractar, i es poden dur a terme sense anestèsia. Si algun pacient en requereix, és possible administrar anestèsia local o una crema anestèsica.

Hidratació, lluminositat i rejoveniment

Lífting sense cirurgia: Tècniques per a la flaccidesa cutània

Tractaments antiarruges i per guanyar volum

Tractaments Plasma

Altres (reducció de “potes de gall”, codi de barres, eliminació de berrugues, punts robí, acne, cicatrius, aranyes vasculars xantelasmes, Berrugues als ulls telangièctasis)

Tractaments corporals: anticel·lulític i antiestries

Concerta una visita al
93 600 96 36 o