Fils tensors

Els fils tensors, o fils màgics, són una tècnica de rejoveniment facial amb efecte lífting sense cirurgia. Aquests fils són reabsorbibles, estimulen la producció de col·lagen i ajuden a combatre la flaccidesa de pell.

Aquest tractament de medicina estètica és mínimament invasiu i permet tibar la pell i retornar fermesa als teixits amb un resultat molt natural.

Els grans beneficis d'aquesta tècnica

Els fils tensors poden aplicar-se en diverses zones i estan aconsellats, especialment, per a corregir la flaccidesa facial. Actuen produint un doble efecte lífting: estimulant la producció de col·lagen i tibant els teixits interiors.

Aquest tractament de medicina estètica es realitza per a:

Temps estimat en realitzar el procediment

Entre 30 i 60 minuts, en funció de les zones.

Anestèsia

Crema anestèsica/Anestèsia local.

Hospitalizació

No requerida. Tractament en cabina.

Recuperació

No precisa.

Resultats

En breu i millora al cap de 15 dies.

Preoperatori

No precisa.

Com és el procediment dels fils màgics?

El metge estètic s’encarrega d’introduir i col·locar aquests fils a través d’unes agulles molt fines –similars al gruix d’un cabell. Els fils queden col·locats sota la dermis sense que es notin visualment.

El nombre de fils que s’introdueixen anirà en funció del tractament desitjat i del tipus de pell del pacient.

Les sessions duren entre 30 i 60 minuts, en funció de les zones a tractar, i es poden dur a terme sense anestèsia. Si algun pacient el requereix, és possible administrar anestèsia local o una crema anestèsica.

Tipus de fils tensors

Existeixen diversos tipus de fils màgics, encara que tots ells són invisibles a la vista i al tacte. Es diferencien, llavors, pel material amb el qual estan fabricats, fet que condiciona la durada o els resultats obtinguts.

Cures després d'una sessió de fils tensors

Després d’una sessió d’aquesta tècnica de lífting sense cirurgia, el pacient pot reprendre la seva activitat immediatament. Aquests tractaments de medicina estètica, generalment, no causen dolor ni molèsties.

En alguns pacients, pot aparèixer una petita inflamació o hematoma que desapareix, de manera natural, al cap de pocs dies. També pot notar-se una sensació de calor en la zona on s’han introduït les agulles, encara que no és la més comuna.

Existeixen unes certes precaucions a prendre quan s’acaba d’aplicar aquesta tècnica. Per exemple, no tocar-se fortament la pell i no practicar esports d’impacte, per a evitar cops o caigudes.

Els resultats són progressius i es van percebent amb el pas dels dies, aconseguint un efecte lífting i millorant la qualitat de la pell.

Els seus efectes provoquen un canvi natural que sol dura d’un a dos anys. Finalment, els fils tensors són un tractament susceptible a poder combinar-se amb altres tractaments de medicina estètica.

Hidratació, lluminositat i rejoveniment

Lífting sense cirurgia: Tècniques per a la flaccidesa cutània

Tractaments antiarruges i per guanyar volum

Tractaments Plasma

Altres (reducció de “potes de gall”, codi de barres, eliminació de berrugues, punts robí, acne, cicatrius, aranyes vasculars xantelasmes, Berrugues als ulls telangièctasis)

Tractaments corporals: anticel·lulític i antiestries

Concerta una visita al
93 600 96 36 o