Fotodepilació mèdica d'última generació

Ara, gràcies a la nova incorporació en la Clínica Estètica Harmony XL Pro Special Edition, és possible eliminar de manera eficaç i definitiva el borrissol no desitjat a través de l’emissió de llum premuda. Tot això de manera indolora, ràpida i aplicable en tota classe de pells i durant tot l’any.

En què consisteix la tècnica de fotodepilació SHR?

El nou mètode de fotodepilació Super Hair Removal d’Ànima (SHR) utilitza la tecnologia més innovadora i exerceix la seva funció escalfant gradualment la dermis fins a una temperatura que afecta de manera eficaç els fol·licles de pèl, evitant el seu creixement i les lesions en el teixit circumdant.

La principal diferència respecte a la tècnica convencional és que s’empren nivells d’energia molt inferiors en cada pols de llum, fent-la més segura per als teixits adjacents al fol·licle pilós i la dermis.

La depilació làser definitiva amb làser SHR s’aplica en la zona a tractar a través d’un cap mòbil que treballa a manera d’escombratge en diverses passades. La tècnica d’escombratge que s’usa amb SHR consisteix a moure l’aplicador de forma repetida sobre la zona de tractament, que assegura una cobertura total que millora significativament els resultats.

Quins avantatges té aquest sistema de fotodepilació?

El tractament làser Harmony XL Pro exposa el fol·licle pilós a una elevada taxa de repetició de polsos curts projectats en profunditat en la dermis, aconseguint amb alta potència una eficaç acumulació de calor, al mateix temps que es danyen els fol·licles pràcticament sense que el pacient senti dolor.

La tècnica SHR causa molt menys dolor que amb la utilitzada en el làser convencional perquè l’energia emesa en cadascun dels polsos d’una ràfega és diverses vegades inferior que la resultant de la tècnica d’un pols únic.

A més, aquesta forma d’aplicació presenta altres avantatges. Primer, assegura una cobertura completa de l’àrea a tractar, sense deixar zones sense tractar; i, d’altra banda, permet realitzar tractaments segurs, còmodes i indolors per al pacient, fins i tot en pells fosques i bronzejades.

Amb la tecnologia de refredament per contacte, la punta de safir del mòdul refreda la pell durant el tractament, evitant cremades superficials.

Quins són els principals beneficis?

Quantes sessions es necessiten? Quant duren els resultats?

El làser SHR, com qualsevol altra mena de làser emprat en la depilació, no es pot considerar depilació definitiva, ni tampoc permanent. Són necessàries diverses sessions per a mantenir els resultats.

S’estimen entre 5 i 10 sessions, amb un temps d’espera entre sessions de 6 setmanes per a augmentar la quantitat de borrissol a tractar. I és que aquest làser solament és efectiu, igual que els altres, quan el pèl està en fase de creixement. Al final, amb el pas de les sessions, aquestes aniran reduint-se fins a una o dues a l’any, depenent de la zona, per a fer aquest manteniment.

L’eficàcia del làser SHR d’Alma Làsers s’ha vist plasmada en diversos estudis clínics:

Hidratació, lluminositat i rejoveniment

Lifting sense cirurgia: Tècniques per a la flaccidesa cutània

Tractaments antiarruges i per guanyar volum

Tractaments Plasma

Altres (reducció de “potes de gall”, codi de barres, eliminació de berrugues, punts robí, acne, cicatrius, aranyes vasculars xantelasmes, Berrugues als ulls telangièctasis)

Tractaments corporals: anticel·lulític i antiestries

Concerta una visita al
93 600 96 36 o