Lesions pigmentades en la pell

Els tractaments amb la innovadora Harmony XL Pro d’Ànima permeten suprimir lesions pigmentades en totes les capes de la pell, en la cara, les mans o l’escot, fins i tot en pells fosques, deixant la pell amb un to uniforme i sense sofrir mal cutani.

Els canvis hormonals, el pas del temps i l’exposició al sol poden afectar la melanina de la pell, donant lloc a l’aparició de taques solars, taques de l’edat o melasma, és a dir, descoloració irregular de la pell. En la majoria dels casos, aquestes lesions pigmentades són únicament una preocupació estètica; encara que, en unes altres, poden ser un símptoma d’una patologia més greu. Per això, és important que abans de començar cap tractament, un metge especialitzat realitzi el diagnòstic.

Els tractaments estètics de làser d’última generació, basats en llum i làser, eliminen aquestes lesions tractant la melanina de la zona enfosquida i revelant una pell de to uniforme i lliure d’imperfeccions.

Funcionament del làser per a eliminar taques cutànies

La llum premuda intensa (IPL) (acrònim del terme en anglès, Intense Premi Light) es caracteritza per una emissió de llum no coherent, d’ampli espectre. Aquestes característiques la fan molt versàtil. Podem tractar lesions pigmentades, lesions vasculars, a més de poder realitzar un fotorejoveniment, o una depilació. És un tractament no ablatiu pel qual els pacients es poden incorporar immediatament a la seva activitat.

Està indicat per a…

Tota lesió pigmentada requereix un diagnòstic dermatoscòpic correcte per part d’un metge. Les lesions pigmentades requereixen una revisió exhaustiva ja que entre elles hi ha el melanoma, patologia en cap cas banal.

Temps estimat en realitzar el procediment

10-15 minuts.

Anestèsia

No és necessària.

Hospitalització

No és necessària. Tractament realitzat en cabina.

Recuperació

No precisa.

Resultats

Resultats visibles en pocs dies.

Preoperatori

No precisa.

Com és el pre i el posttractament?

En els dies previs a la sessió de làser, s’aconsella al pacient no prendre el sol.

Durant el tractament s’haurà d’usar unes ulleres protectores, se t’aplicarà una capa de gel. El dispositiu genera centellejos de llum intermitents que continuen fins que s’hagi tractat l’àrea desitjada.

D’altra banda, després del tractament de medicina estètica amb el làser d’última generació, el pacient pot notar un lleuger acalorament i una lleu inflamació de la zona tractada que remeten, de manera natural, al cap de poc.

És possible que en els dies posteriors, present sequedat i descamació en la zona tractada. Aquests efectes desapareixen en 7 dies.

El metge recomanarà, finalment, que després del tractament, el pacient s’apliqui cremes regeneradores de la pell i filtre solar quan vagi a sortir al carrer.

Quan són visibles els resultats?

L’aplicació del làser en l’eliminació de lesions pigmentades és una de les tècniques més utilitzades en medicina estètica per a destruir l’excés de pigment sense causar mal a la pell. Normalment, es precisen una o dues sessions d’uns vint minuts per a eliminar una lesió pigmentada i les taques desapareixen deixant la pell intacta i amb un to uniforme.

Les taques de la cara i de l’escot desapareixen entre 1 i 3 sessions. A més, el tractament làser per a les taques cutànies no requereix hospitalització. El pacient podrà incorporar-se al treball o a la seva vida habitual l’endemà.

Hidratació, lluminositat i rejoveniment

Lifting sense cirurgia: Tècniques per a la flaccidesa cutània

Tractaments antiarruges i per guanyar volum

Tractaments Plasma

Altres (reducció de “potes de gall”, codi de barres, eliminació de berrugues, punts robí, acne, cicatrius, aranyes vasculars xantelasmes, Berrugues als ulls telangièctasis)

Tractaments corporals: anticel·lulític i antiestries

Concerta una visita al
93 600 96 36 o