Actualment esteu veient Coffee Talk: tractaments de xoc després de l’estiu 

Coffee Talk: tractaments de xoc després de l’estiu 

Després de l’estiu, cal recuperar la pell dels efectes del sol, la calor, l’aigua salada o del clor de la piscina, entre d’altres. La pell està més resseca, deshidratada, una mica més envellida, i fins i tot, potser han aparegut algunes taques com a conseqüència del sol. En el proper Coffee Talk de la Clínica Estètica Atlàntida us explicarem com tenir cura de la vostra pell i aconseguir que torni a lluir hidratada, lluminosa i rejovenida i us veieu i us sentiu millor. 

El Coffee Talk està previst pel 25 d’octubre i anirà a càrrec de l’equip de la Clínica Estètica Atlàntida i d’Isdin. Estan programades dues xerrades, una a les 10:00 i una altra a les 16:00. Si hi voleu participar i convidar-hi una amiga, només cal que truquis al 93 217 22 99. Com ja és habitual a totes les sessions hi haurà un coffee break saludable. 

Deixa un comentari

GESTIÓ SANITÀRIA E.G. 92, S.L. como responsable del tratamiento tratará tus datos con la finalidad de gestionar tu suscripción y participación a nuestro blog informativo. Puedes acceder, rectificar y suprimir tus datos, así como ejercer otros derechos consultando la información adicional y detallada sobre protección de datos en nuestra Política de privacidad.