Actualment esteu veient Com pot ajudar Zionic a remodelar el meu cos?

Com pot ajudar Zionic a remodelar el meu cos?

La combinació de massatges actius rotacionals i la radiofreqüència garanteix grans resultats en la remodelació corporal i l’eliminació de cel·lulitis. A més, millora la circulació limfàtica i permet tractar lesions musculars. Per això, Zionic és ideal per fer tractaments reductors, reafirmants i tonificants o per combatre la pell de taronja.

Termosalud ha presentat en exclusiva Zionic, un dels tractaments estètics que estan més sol·licitats actualment. Es tracta del primer equip mèdic-estètic que combina un sistema de massatge actiu rotacional profund i una radiofreqüència resistiva. És una alternativa innovadora dissenyada per aconseguir resultats de màxima efectivitat en els tractaments corporals.

És un sistema exclusiu que estimula el teixit muscular i dèrmic en profunditat mentre activa la recuperació dels teixits. Està indicat, principalment, per reduir el greix acumulat als glutis i les cuixes, així com també la retenció de líquids, gràcies a la combinació de tecnologies indicades per a la remodelació corporal.

Però té una aplicació molt versàtil. Per això, es pot aplicar a altres zones del cos. Les més habituals solen ser l’abdomen, els glutis, els braços i l’esquena, les cuixes i els abductors.

És un tractament segur i avalat per estudis clínics. Zionic no comporta cap risc per a la pell ni per als teixits. Al contrari, es recomana per refermar la pell, aconseguir descontracturar-la i dotar-la d’hidratació i densitat.

També és important recordar que, tot i que és indolor i no invasiu, aquest tractament estètic no es pot aplicar a embarassades ni a persones que tinguin una ferida a la pell.

Quines característiques té?

El tractament de remodelació Zionic és un mètode molt innovador que fa servir l’última tecnologia per aconseguir una figura tonificada i sense cel·lulitis. La clau de l’èxit de Zionic és el doble efecte tèrmic i mecànic, que garanteix una eficàcia clínica sense precedents.

Aquest dispositiu permet oferir fins a set tractaments diferents en funció dels objectius de cada pacient. Ho pot fer gràcies al control de la velocitat de rotació, que s’adapta a cada persona. Zionic, a més, exerceix una triple acció, que afavoreix el sistema epidèrmic, muscular i vascular.

Té un capçal ergonòmic, lleuger i mínimament sorollós que incorpora un motor reductor de màxima precisió i un sensor de temperatura que monitoritza en temps real la temperatura de la zona que es vol tractar. D’altra banda, la pantalla de control permet al professional treballar amb rapidesa i seguretat.

Els beneficis de Zionic

La combinació de massatge actiu rotacional i radiofreqüència resistiva potencia i garanteix els resultats obtinguts en els diferents tractaments. Entre els avantatges principals, trobem els següents:

  • Combat la cel·lulitis. Actua de manera efectiva per reduir la cel·lulitis, ja que trenca les cèl·lules adiposes. A més, elimina l’antiestètica pell de taronja.
  • Redueix el contorn. D’una banda, la radiofreqüència resistiva augmenta el metabolisme dels adipòcits i en millora la funció. I, de l’altra, el massatge actiu millora l’eliminació de productes de rebuig i de líquids.
  • Reafirma. Aquesta tècnica estimula la producció de fibres de col·lagen i elastina i augmenta la formació de noves fibres elàstiques. D’aquesta manera, la pell aconsegueix més hidratació i densitat.
  • Remodela. Zionic potencia l’eliminació limfàtica de líquids, greixos i rebuig.
  • Tonifica. Millora el to muscular per aportar nutrients i oxigen al teixit conjuntiu. A més, millora la circulació limfàtica.

Durada i resultats

La durada d’una sessió de Zionic sol ser de 30 o 40 minuts, i el pacient, quan l’acaba, torna a la seva vida habitual sense cap molèstia ni contratemps.

Amb la radiofreqüència, Zionic no només aconsegueix millorar la silueta en les zones que preocupen més a cada persona, sinó que també aconsegueix una relaxació muscular i corporal general.

A més, els efectes ja són visibles des de la primera sessió. Per tenir més bon resultat, i depenent de les zones que es vulguin tractar, el pacient podrà necessitar entre 10 i 12 sessions, i se n’hauran de fer, almenys, dues per setmana. En aquest context, és crucial deixar-se assessorar pels experts.

Finalment, aquest tractament es pot combinar amb d’altres de la medicina estètica o amb màquines, tot i que el més recomanable és assessorar-se a la consulta mateix per valorar cada cas concret.

Dr. Isidre Martí
Clínica estètica Grup Atlàntida

Deixa un comentari

GESTIÓ SANITÀRIA E.G. 92, S.L. como responsable del tratamiento tratará tus datos con la finalidad de gestionar tu suscripción y participación a nuestro blog informativo. Puedes acceder, rectificar y suprimir tus datos, así como ejercer otros derechos consultando la información adicional y detallada sobre protección de datos en nuestra Política de privacidad.