Actualment esteu veient Nou servei d’assessorament de la pell personalitzat

Nou servei d’assessorament de la pell personalitzat

Seleccionar els productes cosmètics més adequats per cada tipus de pell no sempre és fàcil i requereix un profund coneixement de la seva composició i el seus beneficis. D’una banda, cada pell té les seves necessitats i, de l’altra, cada cop tenim més productes a l’abast i, sovint, no sabem quin és el més adequat per a nosaltres. Per facilitar aquesta tria, Clínica Estètica Atlàntida ha posat en marxa un nou servei d’assessorament de la pell personalitzat. Es tracta d’un servei orientat tant a persones que volen tenir cura de la seva pell, com a persones que han fet un tractament d’estètica i volen mantenir els seus resultats i potenciar-los. 

En el marc d’aquest nou servei d’assessorament, l’experta en dermocosmètica, Lídia Aguilar, fa una diagnosi on es determina el tipus de pell de la pacient, quin és l’objectiu de bellesa a aconseguir i quina rutina i productes calen per aconseguir-ho. Per poder fer aquesta diagnosi és molt important conèixer l’estil de vida de la persona -com és la seva alimentació, quins són els seus patrons de descans, la pràctica d’exercici físic, el nivell d’estrès…- i els productes que utilitza diàriament.

Un cop feta la diagnosi, es proposa un protocol cosmètic personalitzat en funció de les necessitats de la pacient amb les rutines diàries de bellesa a seguir i els productes cosmètics més indicats a aplicar. L’assessorament també inclou un seguiment per tal de garantir el millors resultats. Un aspecte important a tenir en compte és l’ús en les rutines de productes exclusius per a clíniques estètiques.

El nou servei també realitzarà pílings perioculars i facials, coll, escot. Els pílings es fan en packs de 3 i 6 sessions personalitzables segons les necessitats de cada pacient i amb la possibilitat de combinar diferents pílings en el pack.

Si vols conèixer millor la teva pell i treure el màxim rendiment a la teva bellesa, demana ara la teva visita al 93 217 22 99. 

Deixa un comentari

GESTIÓ SANITÀRIA E.G. 92, S.L. como responsable del tratamiento tratará tus datos con la finalidad de gestionar tu suscripción y participación a nuestro blog informativo. Puedes acceder, rectificar y suprimir tus datos, así como ejercer otros derechos consultando la información adicional y detallada sobre protección de datos en nuestra Política de privacidad.