Actualment esteu veient Tot el que has de saber de la mesoteràpia facial i corporal

Tot el que has de saber de la mesoteràpia facial i corporal

Revitalitzar, regenerar i hidratar la pell des de l’interior per aconseguir tenir un aspecte  rejovenit i més saludable és possible.

Com es pot aconseguir?

Mitjançant la mesoteràpia, amb més de 60 anys d’història, aquesta tècnica permet millorar de manera notable la qualitat i l’aspecte de la pell.

Aquest procediment consisteix en un tractament a base de microinjeccions a l’epidermis/dermis que permeten activar les cèl·lules derma epidèrmiques i la microcirculació sanguínia, amb resultats espectaculars en un temps rècord.

Optar per la mesoteràpia facial

 • Gràcies a la mesoteràpia facial que augmenta la hidratació de la pell i la generació de col·lagen i elastina s’aconsegueix tenir més lluminositat, fermesa i elasticitat cutànies
 • També és un tractament aconsellat per revitalitzar i tonificar la pell i evitar la pèrdua de fermesa.
 • A més, aquesta tècnica ajuda a corregir les arrugues fines, prevenint els senyals inicials de l’envelliment.

Atès que la mesoteràpia facial està recomanada per prevenir o tractar l’envelliment de la pell, tant en persones joves de més de 30 anys que comencen a mostrar els primers senyals del pas del temps, com en persones de més edat, avui és una tècnica molt sol·licitada entre la gent jove, perquè no només elimina les arrugues existents, sinó que en retarda l’aparició.

 • L’efecte rejovenidor és immediat, ja que es nota des de les primeres sessions. Tot i que molts especialistes afirmen que cal un mínim de cinc sessions per apreciar canvis importants en l’aspecte de la pell després de sotmetre’s a un tractament amb mesoteràpia, la veritat és que molts pacients ja en noten els beneficis des del segon dia de tractament.
 • Generalment, aquest tractament és poc molest, i no sol durar més de 30 minuts.
 • El més aconsellable és assistir a la sessió de mesoteràpia amb la pell neta, sense maquillatge i, preferiblement, exfoliada.
 • A vegades, després de la sessió, pot aparèixer una discreta inflamació a la zona tractada, però desapareix tota sola al cap de poques hores.

Vitamines per lluitar contra l’envelliment de la pell

Les injeccions que es fan servir en els tractaments de mesoteràpia facial aporten a la pell productes específics, com ara vitamines, polinucleòtids, DMAE (precursor de l’acetilcolina) i àcid hialurònic. També són habituals els oligoelements i els antioxidants. De fet, hi ha evidències científiques que vitamines com la A o la C o l’àcid hialurònic, aplicats directament a la pell, són altament eficaços a l’hora de lluitar contra l’envelliment de la dermis.

L’elecció d’uns productes o uns altres, o la combinació de tots ells, depèn del criteri del professional mèdic, del tipus de pell del pacient i també del seu estat de salut (per si pogués haver-hi alguna contraindicació amb algun dels productes utilitzats). De la mateixa manera, l’especialista definirà el nombre de sessions que cal fer o si és convenient, per exemple, combinar aquesta tècnica amb altres tractaments per obtenir resultats més satisfactoris.

Els beneficis de la mesoteràpia corporal

 • Actualment, la mesoteràpia corporal és un dels serveis més sol·licitats als centres de medicina estètica. I és que aquestes microinjeccions també es poden aplicar en altres zones del cos, a més de la cara, amb beneficis notables.
 • La mesoteràpia corporal consisteix a aplicar injeccions al teixit gras subepidèrmic.
 • Les substàncies inoculades, a base de preparats farmacològics, estimulen el metabolisme i eliminen les molècules grasses dels adipòcits,  aconseguint així els resultats que busca cada pacient; per exemple, reduir volum o reafirmar la pell que s’ha quedat flàccida.
 • Es tracta d’una solució molt eficaç, que no necessita preoperatori ni anestèsia, i que no requereix hospitalització.
 • Es fa en cabina i requereix  poc temps. Depenent de la zona que calgui tractar, una sessió pot durar entre 40 i 60 minuts.
 • La mesoteràpia corporal és un dels tractaments clàssics per millorar la  cel·lulitis, ja que aquesta tècnica està creada per tractar zones on hi ha cúmuls de greix antiestètics, com ara els glutis, les cuixes o l’abdomen.
 • La mesoteràpia corporal aconsegueix millorar l’aspecte de les zones a tractar perquè també afavoreix la circulació sanguínia i limfàtica, sobretot si es combina amb la Carboxiterapia.
 • La zona on s’han dut a terme les injeccions va millorant de manera progressiva. Els professionals aconsellen sotmetre’s a diverses sessions de mesoteràpia (generalment unes 10) per obtenir uns resultats òptims, així com combinar-ho amb la carboxiterapia.
 •  

La mesoteràpia és una opció excel·lent per a totes les persones que vulguin tenir un aspecte més rejovenit, tractar problemes com les arrugues o la pèrdua d’elasticitat cutània o, fins i tot, millorar la cel·lulitis. Pregunta al teu metge especialista de quina manera pot ajudar-te aquest tipus de tractament.

Dr. Isidre Martí
Director Mèdic Clínica Estètica

Deixa un comentari

GESTIÓ SANITÀRIA E.G. 92, S.L. como responsable del tratamiento tratará tus datos con la finalidad de gestionar tu suscripción y participación a nuestro blog informativo. Puedes acceder, rectificar y suprimir tus datos, así como ejercer otros derechos consultando la información adicional y detallada sobre protección de datos en nuestra Política de privacidad.