Actualment esteu veient Tractaments de medicina Estètica amb tecnologia làser d’última generació: Harmony XL

Tractaments de medicina Estètica amb tecnologia làser d’última generació: Harmony XL

A mesura que envellim, la pell va reflectint cada vegada més els efectes del pas del temps. Senyals de l’edat que se sumen als de l’estrès i dels diferents factors ambientals que la desgasten en el dia a dia, com la pol·lució i els raigs solars. Però les pells joves també poden presentar arrugues, taques o lesions vasculars, i provocar incomoditat i complexos.

Els tractaments estètics, sempre sota supervisió mèdica, cada vegada són més efectius. Se serveixen de tecnologies molt variades per aconseguir els seus objectius; aparells que s’han d’anar renovant per no quedar obsolets.

A la clínica estètica del Grup Atlàntida, conscients d’això, s’aposta sempre per la tecnologia més innovadora, intentant oferir al pacient el millor en tot moment. Un exemple és l’adquisició d’Harmony XL, un nou làser que permet fer múltiples tractaments amb tecnologia llum d’última generació per eliminar les imperfeccions de la pell i recuperar un aspecte jove i saludable.

De la marca Alma Làsers, companyia mundial líder en llum polsada, radiofreqüència i ultrasons, l’aparell ofereix solucions per a nombroses afeccions cutànies, com ara lesions pigmentades (taques marrons, com lentígens solars, melasma i hiperpigmentació, entre d’altres) i lesions vasculars (vermellors, cuperosis, angiomes, aranyes vasculars, etc.). També està especialment indicat per rejovenir la pell i per fer fotodepilació mitjançant SHR (Super Hair Removal).

Una pell més llisa i jove

El làser Harmony XL fa servir la tecnologia AFT-DYE, que s’aplica a través de suaus polsos sobre l’àrea de tractament. El procediment estètic elimina els senyals de l’edat a través del que es coneix com a fotorejoveniment. Amb resultats excel·lents a la cara, l’escot, les mans i els braços, entre altres àrees, retorna a la pell un aspecte més fresc i saludable.

El làser ofereix un tractament ràpid (les sessions de rejoveniment AFT-DYE, per exemple, duren de 5 a 20 minuts), segur, eficaç en tota mena de pells i indolor, avalat per rigorosos estudis clínics fets arreu del món.

Aquesta tecnologia innovadora ofereix resultats visibles des de la primera sessió. En pells joves, fer una sessió a l’any pot ser suficient com a tractament de prevenció de l’envelliment. En pells més madures, segons el grau d’envelliment, es poden prescriure entre 3 i 6 sessions.

Els resultats són excel·lents i no deixen cap seqüela, ni de manera immediata ni tampoc posteriorment. És per aquest motiu que la persona es pot incorporar a la rutina diària amb total normalitat, després de la sessió.

Si vols aconseguir una pell radiant, informa’t de tot el que el làser Harmony XL pot fer per tu.

Dr. Isidre Martí
Clínica Estètica Atlàntida

Deixa un comentari

GESTIÓ SANITÀRIA E.G. 92, S.L. como responsable del tratamiento tratará tus datos con la finalidad de gestionar tu suscripción y participación a nuestro blog informativo. Puedes acceder, rectificar y suprimir tus datos, así como ejercer otros derechos consultando la información adicional y detallada sobre protección de datos en nuestra Política de privacidad.