Actualment esteu veient Quin és el millor tractament reafirmant per a mi?

Quin és el millor tractament reafirmant per a mi?

Amb els anys, i a vegades a causa de mals hàbits, la producció de col·lagen i elastina disminueix. Amb això, la pell comença a perdre elasticitat i fermesa. Per revertir aquesta situació, la medicina estètica disposa de diversos tractaments reafirmants corporals.

La pell, sobretot a causa del pas del temps, va perdent to i elasticitat, a causa de la pèrdua de col·lagen i elastina, que són els teixits que la mantenen jove i ferma. És a dir, són els encarregats d’aportar elasticitat i fermesa a la pell. Si falten, la pell es torna flàccida.

La flacciditat corporal és una de les preocupacions més importants tant per a homes com per a dones. A més de la pèrdua del teixit muscular com a conseqüència de la falta d’elastina i col·lagen, la flacciditat també pot sorgir si no es fa exercici, si se segueix una mala alimentació o si s’ha perdut molt de pes de manera ràpida. Per solucionar aquest problema, hi ha els tractaments reafirmants, que tornen el to i la fermesa a la pell.

Els tractaments reafirmants corporals són unes tècniques no invasives que solen combinar tractaments amb aparells mèdics i tecnològics amb moviments manuals. Amb això, el metge expert accedeix, de manera profunda i segura, a les diferents capes de teixit.

Quins beneficis tenen els tractaments reafirmants?

Aquests tractaments no invasius actuen a diferents nivells i proporcionen una sèrie de beneficis per al cos:

 • La pell millora l’elasticitat
 • La silueta del cos es defineix
 • Augmenta la fermesa
 • Els músculs es tonifiquen

Tipus de tractaments reafirmants més comuns

Per combatre la flacciditat corporal es pot recórrer a algun tractament mèdic-estètic que no requereixi cirurgia i que ajudi a estimular el col·lagen, com ara la radiofreqüència o la mesoteràpia corporal. També són aconsellables els tractaments amb fils tensors per reafirmar l’abdomen, els braços i les cames.

Alguns dels tractaments corporals reafirmants més coneguts són:

 • Drenatge limfàtic: amb aquest tractament s’aconsegueix eliminar líquids, millorar la visibilitat de la pell i estimular el sistema limfàtic. Per tant, es recomana per solucionar problemes de retenció de líquids, estètica i edemes. És un tipus de massatge, suau i lleuger, que s’aplica sobre el sistema circulatori i que té com a objectiu mobilitzar els líquids de l’organisme per afavorir l’eliminació de les substàncies de rebuig que s’acumulen al líquid que ocupa l’espai entre les cèl·lules.
 • Pressoteràpia: la pressoteràpia és una tècnica indolora que, mitjançant la pressió en determinades parts del cos, aconsegueix activar els vasos limfàtics i ajuda a eliminar el greix, líquids i altres toxines. Un cop acabada la sessió de pressoteràpia, es nota més fermesa i relaxació a les cames, l’abdomen i els braços. A més, amb aquesta teràpia es potencien els efectes de qualsevol altre producte o tractament estètic.
 • HIFU: aquest tractament està indicat per reafirmar i eliminar la flacciditat, perquè ajuda a millorar l’aspecte de la pell fent un lífting a la zona afectada.
 • Radiofreqüència: mitjançant calor generada per electricitat, aquest tractament reafirmant promou la regeneració del col·lagen aportant més fermesa. Amb diverses sessions, s’estimula la producció del nou col·lagen i, amb això, s’obté una pell més jove, llisa i ferma.
 • Mesoteràpia corporal: consisteix a aplicar preparats farmacològics mitjançant injeccions intradèrmiques i al teixit gras subepidèrmic, a les zones on hi ha cúmuls grassos antiestètics. Tot i que, normalment, es fa servir com a tractament anticel·lulític, la mesoteràpia corporal també ajuda a activar la circulació, mantenir la fermesa de la pell i millorar-ne el to.

Consells per millorar l’eficàcia dels tractaments reafirmants

Tots aquests tractaments corporals per eliminar la flacciditat corporal milloren la qualitat i l’aspecte de la pell, però un cop acabades les sessions es poden estimular els resultats incorporant aquests senzills consells:

 1. Combinar diferents tractaments estètics per potenciar els resultats, sempre que ho aconselli el metge especialista.
 2. Millorar els hàbits alimentaris i seguir una dieta sana i equilibrada.
 3. Incorporar l’exercici físic al dia a dia i moure el cos diàriament.
 4. Fer servir a casa cremes reafirmants i tractaments de qualitat.

Deixa un comentari

GESTIÓ SANITÀRIA E.G. 92, S.L. como responsable del tratamiento tratará tus datos con la finalidad de gestionar tu suscripción y participación a nuestro blog informativo. Puedes acceder, rectificar y suprimir tus datos, así como ejercer otros derechos consultando la información adicional y detallada sobre protección de datos en nuestra Política de privacidad.