Actualment esteu veient HydraFacial, coneix aquest tractament estrella per rejovenir el rostre

HydraFacial, coneix aquest tractament estrella per rejovenir el rostre

Actualment, el guardonat tractament HydraFacial es porta a terme en més de 75 països de tot el món. Es tracta d’un tractament amb el qual es neteja i es desintoxica la pell en profunditat. Així s’aconsegueix hidratar i rejovenir el rostre de manera immediata.

HydraFacial és l’únic tractament facial que combina neteja, exfoliació, hidratació i protecció antioxidant. És molt més que una neteja de cutis i als Estats Units ha estat premiat, quatre anys consecutius, com el millor tractament no invasiu de rejoveniment facial.

S’ha fet viral a Tik Tok i, actualment, es fa en més de 75 països de tot el món. La realitat és que aquest tractament per rejovenir la pell del rostre va néixer als anys 90.

Per a tota mena de pells, edats i durant tot l’any, HydraFacial està recomanat si es vol tenir una pell sana. És a dir, aquest tractament està dissenyat per a múltiples problemes cutanis, fins i tot perquè el tolerin les pells sensibles.

És important seguir els consells del metge o el professional de la cura de la pell, que triarà els millors sèrums específics en funció de les condicions i les necessitats úniques de cada pell.

Per què és diferent d’una neteja de cutis tradicional?

HydraFacial, segueix un procés de diversos passos, en què es neteja, s’exfolia i s’hidrata la pell. Tot, aproximadament, en 30-60 minuts. Per això, és de gran ajuda per tractar afeccions dermatològiques com l’acne, les arrugues o la sequedat.

A diferència dels tractaments facials tradicionals, es fa amb el nostre dispositiu, i no amb la mà, per tal de garantir una penetració més profunda i uns resultats que durin més.

És un tractament ideal per…

  • Eliminar pells mortes de la pell
  • Eliminar la brutícia acumulada per la contaminació
  • Extreure impureses
  • Millorar la hidratació de la pell
  • Controlar l’excés de greix
  • Dissimular l’aparició d’arrugues

Com funciona HydraFacial?

Amb la màquina HydraFacial es pot drenar, netejar, exfoliar, extreure impureses i facilitar la penetració d’aquests sèrums antioxidants en una sola sessió.

HydraFacial s’aconsegueix per mitjà d’una vareta mecanitzada que s’arrossega sobre la pell per netejar i exfoliar profundament, mentre s’administren sèrums específics i personalitzats en funció de les necessitats del pacient.

Segons el tipus de pell, es disposa de diferents líquids o actius que tenen la finalitat de netejar i aspirar impureses, a més de reequilibrar la pell.

Els tres passos d’HydraFacial

  1. Neteja: és el moment de netejar en profunditat i destapar porus per poder eliminar les cèl·lules mortes i totes les impureses de la pell mitjançant una exfoliació (o plíling) suau.
  2. Extreure i hidratar: la punta de la vareta va succionant suaument la brutícia i les impureses de la pell. Algunes persones poden arribar a notar un lleuger pessigolleig o ardor, però no arriba a ser un procés dolorós. També es nodreix la pell amb una intensa hidratació.
  3. Oxigenar i protegir: mitjançant els sèrums antioxidants i els pèptids, s’aconsegueix una lluminositat màxima i rejovenir el rostre. La pell s’oxigena i s’hidrata, i alhora se la protegeix dels agents externs. També es redueixen les arrugues i les taques.

Com és el posttractament?

Després de fer el tractament HydraFacial, el pacient pot seguir immediatament amb la seva vida normal. Aquest procés no ressent ni inflama la pell, al contrari: la deixa amb un aspecte radiant. Es diu que és un tractament intermedi entre la neteja facial clàssica i un tractament estètic.

Els resultats són immediats i, després d’acabar la sessió, la pell ja haurà unificat el to i hauran desaparegut els punts negres. A més, aquest tractament aporta lluminositat i substància a la pell.

Els resultats poden arribar a durar fins a cinc o set dies. El més recomanable és fer-se una sessió al mes per minimitzar les línies d’expressió, les arrugues o les taques i aconseguir una pell saludable i radiant.

Finalment, s’aconsella que en el posttractament s’eviti al màxim l’exposició al sol directa i, sempre, s’apliqui protecció solar FPS 50, com a mínim.

Deixa un comentari

GESTIÓ SANITÀRIA E.G. 92, S.L. como responsable del tratamiento tratará tus datos con la finalidad de gestionar tu suscripción y participación a nuestro blog informativo. Puedes acceder, rectificar y suprimir tus datos, así como ejercer otros derechos consultando la información adicional y detallada sobre protección de datos en nuestra Política de privacidad.