Actualment esteu veient Èxit dels dos Coffee Talk de tardor

Èxit dels dos Coffee Talk de tardor

Aquesta tardor hem celebrat a Clínica Estètica Atlàntida dos Coffee Talk: un dedicat al tractament de la pell després de l’estiu de la mà d’Isdin i un altre on la nostra experta en micropigmentació i microneedling va impartir una classe pràctica d’automaquillatge. Totes dues trobades han estat tot un èxit de participació.

Al primer, un expert i farmacèutic del grup Isdin va presentar el producte Isdinceutics retinal intense serum, un tractament facial hidrant, antiarrugues i antiedat perfecte per cuidar-nos després dels excessos de l’estiu. A més, les assistents van poder tastar diferents productes de la marca i conèixer com ha de ser una bona rutina facial, tant de nit com de dia. El nostre equip també va ser present per resoldre tots els dubtes sobre tractaments estètics.

Al segon, la nostra experta en micropigmentació i microneedling va explicar a les assistents com treure el màxim profit a la bellesa personal de cada persona amb tècniques de maquillatge i tractaments estètics com la micropigmentació.

Amb aquestes trobades es tanquen els Coffee Talk 2022, però tornaran de nou el 2023.

Deixa un comentari

GESTIÓ SANITÀRIA E.G. 92, S.L. como responsable del tratamiento tratará tus datos con la finalidad de gestionar tu suscripción y participación a nuestro blog informativo. Puedes acceder, rectificar y suprimir tus datos, así como ejercer otros derechos consultando la información adicional y detallada sobre protección de datos en nuestra Política de privacidad.