Actualment esteu veient Així és el tractament de redensificació per rejovenir la pell

Així és el tractament de redensificació per rejovenir la pell

La redensificació és un tractament de rejoveniment facial sense cirurgia que corregeix i prevé l’envelliment cutani. A base d’àcid hialurònic i vitamines, omple les arrugues i les corregeix respectant l’expressió del rostre i, a més, millora la textura, l’elasticitat i la hidratació de la pell.

La redensificació de la pell és un tractament de medicina estètica cada vegada més demanat. És un mètode molt eficaç per prevenir i frenar l’envelliment de la pell i recuperar un aspecte jove i brillant. La redensificació activa les funcions de les cèl·lules de la pell proporcionant més bona textura, lluminositat, hidratació i elasticitat.

Aquest tractament consisteix a injectar una fórmula a base d’àcid hialurònic i vitamines que regenera la pell a escala cel·lular. Part de l’èxit d’aquest mètode és que es fan servir substàncies molt similars a les que, de manera natural, genera l’organisme.

Per tant, és un tractament de rejoveniment facial sense cirurgia molt recomanable per a rostre, coll i escot. Es pot fer servir, indistintament, en pells joves o per restaurar pells més madures.

Substàncies naturals

Així, doncs, les injeccions són un producte totalment natural amb una alta concentració d’àcid hialurònic –que s’encarrega de l’elasticitat i la hidratació de la pell– i agents antioxidants que protegeixen la pell davant dels radicals lliures. A més, la fórmula està formada per un complex d’altres vitamines, minerals i dermorrestructurants com el zinc, la vitamina B6 i el coure.

Gràcies a aquesta formulació, aquest tractament de medicina estètica és molt versàtil. És indispensable, per exemple, fer servir l’àcid hialurònic correcte per aportar la màxima naturalitat al tractament, tal com passa amb les altres tècniques de medicina estètica.

Amb la redensificació es pot millorar la densitat de les capes mitjanes de la pell, millorar la qualitat de pells molt deteriorades i prevenir la flacciditat, entre altres beneficis. I és que, gràcies a l’acció regeneradora cel·lular, aconsegueix fermesa a la pell i un efecte lífting immediat.

A més, en injectar-se compostos naturals, es garanteix una gran seguretat, perquè són biocompatibles amb l’organisme i no produeixen reaccions ni al·lèrgies. Es pot fer servir amb seguretat en tot tipus de pells. Finalment, es tracta de productes que s’aniran reabsorbint progressivament i que no deixen residu al cos.

Com es fa el tractament?

El tractament de redensificació facial es fa aplicant petites injeccions o infiltracions amb canula, que són totalment indolores. De fet, després de la sessió, la zona no s’inflama.

Normalment s’han de fer tres sessions per obtenir els resultats desitjats, tot i que dependrà de l’estat de la pell del pacient i de les necessitats que tingui.

Els avantatges de la redensificació cutània

 • Té un efecte reestructurant de la pell.
 • Aconsegueix una regeneració cel·lular de la pell.
 • Hidrata les pells madures.
 • Aconsegueix un efecte antioxidant.
 • És un tractament molt versàtil.
 • És un tractament natural i segur.
 • Aporta més lluminositat, elasticitat, textura i hidratació a la pell.
 • Preveu arrugues en rostre, coll i escot en les pells més joves.

Es recomana fer-lo servir…

 • Com a tractament regular a pells joves que vulguin evitar l’envelliment cutani.
 • Per complementar altres tractaments de medicina estètica.
 • En moments puntuals, per rehidratar i revitalitzar la pell, com, per exemple, abans o després d’una exposició prolongada al sol.

En aquest sentit, la redensificació és un tractament perfecte per a l’estiu, perquè té la capacitat de revertir els marcadors de l’envelliment solar. És a dir, compensa el dany solar i, a més, preveu la deshidratació els mesos de calor i de més excessos per a la pell.

Quan es veuen els resultats?

Un altre gran avantatge d’aquest tractament de medicina estètica és que els resultats són visibles, però, sobretot, molt naturals. Per això, és un mètode recomanat si et vols iniciar en la medicina estètica.

Amb aquesta tècnica, es millora la qualitat i l’aspecte de la pell, i s’aconsegueixen resultats molt afavoridors. Amb la redensificació es corregeixen i s’omplen les arrugues, però sempre respectant l’expressió i l’aspecte del pacient, que no canvia gens.

Finalment, el pacient observarà que, de manera gradual, la seva pell tindrà un aspecte més radiant entre sessió i sessió. Segons les necessitats de cada pell, l’especialista recomanarà fer sessions de reforç amb una freqüència determinada.

Per norma general, s’aconsella fer tres sessions amb un interval de tres o quatre setmanes. Després, com a manteniment i cura de la pell, es pot reforçar aquest resultat amb una sessió de reforç cada tres mesos.

Post tractament de redensificació

Finalment, un altre dels grans punts a favor del tractament és la incorporació immediata del pacient a la seva rutina.

La inflamació que deixa el tractament és mínima i les punxades pràcticament són imperceptibles, al cap de pocs minuts, així que de seguida es pot tornar a fer vida normal.

Dr. Isidre Martí
Clínica estètica Grup Atlàntida

Deixa un comentari

GESTIÓ SANITÀRIA E.G. 92, S.L. como responsable del tratamiento tratará tus datos con la finalidad de gestionar tu suscripción y participación a nuestro blog informativo. Puedes acceder, rectificar y suprimir tus datos, así como ejercer otros derechos consultando la información adicional y detallada sobre protección de datos en nuestra Política de privacidad.