Actualment esteu veient Alicia Martínez, de Clínica Estètica Grup Atlàntida

Alicia Martínez, de Clínica Estètica Grup Atlàntida

“En medicina estètica és importantíssima la tècnica que es faci servir i la composició del farciment dèrmic”

Actualment, la innovació en els tractaments i una qualitat més elevada dels productes fa que la medicina estètica sigui una solució perfecta per contrarestar el pas del temps. L’envelliment de la pell es pot tractar en qualsevol època de l’any. El tipus de pell de cada persona marcarà com tractar-lo.

Ens encaminem cap a una medicina estètica preventiva, amb més cura de la pell, per retardar els efectes de l’envelliment

Quins són els serveis més sol·licitats en cadascun dels tres vessants de la unitat multidisciplinària de Clínica Estética Atlántida?

Bàsicament, en destacaria aquests tres: el rejoveniment facial; el fotorejoveniment per tractar taques de la pell, i el tractament de la zona de la ullera.

Aquestes demandes han anat canviant des que es va crear la unitat, fa, aproximadament, cinc anys?

Efectivament. Aquest últim any, amb l’ús de la mascareta com a mesura de protecció davant de la covid-19, hem donat valor al poder de la mirada. Per això, a la consulta s’han incrementat molt els tractaments per millorar aquesta zona.

També han evolucionat molt els productes que es fan servir en cadascuna de les tècniques estètiques. A Clínica Estética Atlántida treballen amb marques de gran qualitat i eficiència. Forma part de l’ADN del centre?

A Clínica Estética Atlántida apostem per la màxima qualitat i seguretat dels nostres pacients. Per això treballem sempre amb els millors productes del mercat.

En aquest sentit, fan servir farciments dèrmics amb àcid hialurònic dels laboratoris TEOXANE, que han presentat els seus productes en més de 90 països. Quina seguretat aporta treballar amb firmes com aquesta?

Per a nosaltres, treballar amb laboratoris excel·lents com Teoxane ens aporta qualitat i seguretat, un dels valors clau de la nostra clínica. Aquesta marca, per exemple, té productes específics desenvolupats per a cada àrea anatòmica. I és important, perquè no és el mateix tractar un llavi que un pòmul.

És indispensable fer servir l’àcid hialurònic correcte per aportar la màxima naturalitat al tractament. És a dir, en medicina estètica és vital la tècnica que es faci servir i la composició del farciment dèrmic.

En mesoteràpia i tractaments que milloren la flacciditat o la brillantor de la pell, aposten per un complex de vitamines, NCT FILLMED, que també és altament eficaç en zones delicades com els ulls i el coll. En què consisteix?

Sí, apliquem la tècnica de mesoteràpia facial a través de microinjeccions del complex NCTF 135 HA, que inclou àcid hialurònic lliure amb actius revitalitzants i complexos vitamínics. Amb això, aconseguim aportar lluminositat i hidratació a la pell, reduir la mida del porus i millorar la flacciditat i l’elasticitat de la pell.

El procedimiento se realiza mediante una aguja muy pequeña que se llama nanosoft. Son tres micro-agujas de 0,3 mm de longitud con las que trabajamos el contorno de los ojos, la zona superior del labio y el escote. Lo resultados, únicamente con tres sesiones, son espectaculares.

El procediment es port a terme mitjançant una agulla molt petita que es diu nanosoft. Són tres microagulles de 0,3 mm de longitud amb què treballem el contorn dels ulls, la zona superior del llavi i l’escot. Els resultats, només amb tres sessions, són espectaculars.

En mesoteràpia facial, els tractaments tenen un alt contingut en silici o vitamina C. És important trobar la millor combinació per a cada pacient? I quines propietats mèdiques tenen?

La mesoteràpia facial es pot aplicar mitjançant microinjeccions fent petits dipòsits a la cara i el coll del producte més adequat, segons el cas i les necessitats de cada pacient.

Aquest tractament es recomana per prevenir l’envelliment, redensificar o regenerar la pell, tot i que també es pot fer com a complement d’altres tractaments medicoestètics. Un altre dels grans avantatges que té és, a més, que la mesoteràpia facial es pot fer en qualsevol època de l’any.

La tria dels productes depèn de l’estat de la pell de la pacient. A Clínica Estética Atlántida confiem en Mesohyal, de Laboratorio Mesoestetic. D’aquesta manera, amb Mesohyal DMAE donem fermesa als teixits i contrarestem la flacciditat. Fent servir Mesohyal Vitamina C, aconseguim una acció antioxidant que aporta lluminositat a la pell. I Mesohyal X-DNA, que com a component té àcid hialurònic lliure i polinucleòtids, afavoreix la reparació cutània i la redensificació de la pell.

Sens dubte, l’avenç tecnològic i el desenvolupament i l’aposta per la innovació en tots els àmbits ja és el present d’aquest camp mèdic. Es veu capaç d’avançar quines seran les tendències en medicina estètica d’aquí a deu anys?

Ens encaminem cap a una medicina estètica preventiva, amb més cura de la pell, per retardar els efectes de l’envelliment. Pel que fa als avenços tecnològics, considero que es consolidarà l’ús de l’ecografia en l’àrea de la medicina estètica. L’ecografia facial ens permet conèixer l’anatomia i les capes internes de la pell i, així, podem determinar amb més exactitud el tractament més apropiat i la seva aplicació.

Deixa un comentari

GESTIÓ SANITÀRIA E.G. 92, S.L. como responsable del tratamiento tratará tus datos con la finalidad de gestionar tu suscripción y participación a nuestro blog informativo. Puedes acceder, rectificar y suprimir tus datos, así como ejercer otros derechos consultando la información adicional y detallada sobre protección de datos en nuestra Política de privacidad.