Actualment esteu veient Cuida la teva pell després de l’estiu

Cuida la teva pell després de l’estiu

Per Isidre Martí, director de Clínica Estètica Grup Atlàntida

Després de l’estiu, cal recuperar la pell dels efectes del sol, la calor, l’aigua salada o del clor de la piscina entre d’altres. La pell està més resseca, deshidratada, una mica més envellida, i fins i tot, potser han aparegut algunes taques com a conseqüència del sol. Per tant, és el moment ideal per tenir-ne cura i aconseguir que torni a lluir hidratada, lluminosa i rejovenida. 

Una bona manera d’assolir-ho és un tractament de xoc amb un combinat de microneedling, píling i mesoteràpia. Aquest combinat ens permetrà recuperar la  pell en tres fases: neteja, reparació i rejoveniment gràcies a les beneficioses sinergies que es creen entre aquests tractaments.

Un tractament combinat de microneedling, píling i mesoteràpia ens ajudarà a recuperar la nostra pell. Foto: Karel Noppe.

Eliminant cèl·lules mortes amb microneedling 

El primer que cal fer és eliminar les cèl·lules mortes amb un tractament com pot ser el microneedling amb el que eliminarem la capa de cèl·lules  més superficial de l’epidermis i  activarem la renovació cel·lular que incrementarà la producció de col·lagen gràcies als mecanismes naturals d’auto reparació de la pell. 

Al mateix temps que elimina les cèl·lules mortes, amb el microneedling també s’administra un còctel que combina àcid hialurònic, vitamines o d’altres, en funció de les necessitats de cada tipus de pell. 

Des de la primera sessió, la pell tindrà un tacte i un aspecte mes suau i revitalitzat ; especialment a la cara i a zones sensibles com el coll i l’escot.  Milloraran les arrugues fines, els porus i fins i tot les taques mes fluixes.

Píling per reparar la pell

Per potenciar els resultats és recomanable combinar el microneedling amb un píling químic que ens permetrà renovar les capes superficials de la pell i millorar-ne la seva aparença. Hi ha diferents tipus de pílings, més o menys profunds, en funció de les necessitats de cada persona:

 • Píling suau: ideal per a les taques menys pigmentades, porus dilatats, així com per la pell opaca, resseca o cansada.
 • Píling mitjà: ideal per a les taques amb una mica més de pigment, cicatrius d’acne, arrugues fines i pell envellida pel sol.
 • Píling fort; perfecte per a la pell molt envellida amb taques, arrugues o cicatrius profundes d’acne.

Mesoteràpia per hidratar i rejovenir

Finalment, utilitzarem la tècnica de la mesoteràpia per hidratar, rejovenir i revitalitzar la pell danyada pel sol, recuperar la lluminositat, la fermesa, i l’elasticitat i prevenir l’envelliment. 

Aquesta tècnica, amb mes de 40 anys d’experimentació, està basada en microinjeccions intradèrmiques amb un combinat de vitamines, minerals i àcid hialurònic. 

Gràcies a les sinergies entre aquests tres tractaments aconseguirem recuperar la pell i rejovenir-la després dels excessos de l’estiu.

Aquest article té 4 comentaris

 1. Maria Rosa Gonzalez

  Buenos días, hace unos meses a mi madre, Maria Rosa Gonzalez Pérez , le propuso el doctor hacerse un peeling y quedaron en que le pasarían el presupuesto por mail, pero no lo ha recibido.
  Ruego revisen su ficha y la propuesta del médico y me lo envíen a mi correo para asegurarme de que le pueda llegar.
  Gracias.
  elisabeth@ruheriberica.com

  1. dolors

   Gracias por contactar con nosotros. Revisamos la ficha y les mandamos la propuesta del doctor Martí lo antes posible. Saludos.

 2. Monte Valles

  Your comment is awaiting moderation.

  Bon dia,
  M’interessaria saber el preu i la duració del tractament, així també els horaris i dies que es fan.
  e en el mateix centre mèdic?
  Espero els seus comentaris.

  Salutacions

  1. dolors

   Bon dia Monte,
   els horaris i la durada del tractament depenen de l’estat de la pell i dels resultats que cada persona vulgui aconseguir. Aquests tractaments els fem al mateix centre mèdic. Ens posem en contacte amb tu per e-mail per facilitar-te els preus, però et recomanem que concertis una visita perque el nostre equip mèdic pugui valorar el teu cas i el tractament indicat. Salutacions!

Deixa un comentari

GESTIÓ SANITÀRIA E.G. 92, S.L. como responsable del tratamiento tratará tus datos con la finalidad de gestionar tu suscripción y participación a nuestro blog informativo. Puedes acceder, rectificar y suprimir tus datos, así como ejercer otros derechos consultando la información adicional y detallada sobre protección de datos en nuestra Política de privacidad.