Actualment esteu veient Estrenem els Coffee Talks

Estrenem els Coffee Talks

Aquest mes de maig, la Clínica Estètica Atlàntida ha estrenat l’espai Coffee Talks. Es tracta d’un espai pensat per cuidar les clientes de la Clínica un parell d’hores només per a elles. El primer Coffee Talk dedicat als Rituals de bellesa per a la pell va anar a càrrec de la farmacèutica i especialista en cosmètica mèdica de Cantabria Labs, Mila Moreno, que va oferir dues xerrades gratuïtes sobre cosmètica, principis actius per a cada tipus de pell i un test dels productes de la línia Skin Med, a més un deliciós coffee break saludable.

El segon dels Coffee Talks està previst pel proper 14 de juny i estarà dedicat als Preparatius de la pell per a l’estiu. Estan programades dues xerrades, una a les 10 h i una altra a les 16:30 h. Si vols participar, només cal que truquis al 93 217 22 99.

Deixa un comentari

GESTIÓ SANITÀRIA E.G. 92, S.L. como responsable del tratamiento tratará tus datos con la finalidad de gestionar tu suscripción y participación a nuestro blog informativo. Puedes acceder, rectificar y suprimir tus datos, así como ejercer otros derechos consultando la información adicional y detallada sobre protección de datos en nuestra Política de privacidad.