Actualment esteu veient Estrenem nova Clínica Estètica i una nova manera d’entendre la bellesa

Estrenem nova Clínica Estètica i una nova manera d’entendre la bellesa

Bones notícies! Aquest mes d’octubre la Clínica Estètica Atlàntida ha traslladat les seves instal·lacions al C/ Rosselló, 199, a dos minuts a peu de la ubicació actual. La nova clínica té tot el que necessites per cuidar-te i mimar-te com et mereixes: els millors professionals de medicina estètica i cirurgia plàstica i les instal·lacions i els equips més moderns, un ampli ventall de nous serveis, però sobretot una manera diferent d’entendre l’estètica.

Per a nosaltres la bellesa resideix en la diversitat i en la singularitat i no ha de ser una font de pressió i inseguretat. Totes les persones som úniques i totes tenim unes necessitats estètiques pròpies que no tenen per què respondre a cànons de bellesa estereotipats i comercials. És per això que tot el personal de la Clínica Estètica Atlàntida treballem perquè t’agradis i et sentis bé amb el teu cos d’una manera saludable, sense pressions i obsessions. 

Per aconseguir-ho, a la nova clínica hem incorporat als serveis de medicina i cirurgia estètica una àmplia oferta de tractaments estètics tant facials, com corporals. 

Un dels tractaments més innovadors que t’oferim és el Zionic, un sistema que combina la radiofreqüència i el massatge per a reduir la cel·lulitis, reafirmar la pell i modelar el cos. El Zionic actua sobre les capes profundes de la pell, estimulant la producció de col·lagen i millorant la circulació sanguínia. El resultat és una pell més llisa, ferma i jove.

Una altra novetat destacada és la incorporació al nostre catàleg de serveis de la pressoteràpia, ideal per a combatre la pesadesa de cames, l’edema, les varius i la cel·lulitis. També oferim teràpia amb ones de xoc per tractar la flacciditat, les arrugues, les cicatrius i les estries.

A tot l’equip de la Clínica Estètica ens encanta cuidar. Per això, volem fer de cada visita una experiència única i una oportunitat perquè et sentis bé amb el teu cos d’una manera integral i personalitzada. Perquè puguis viure-ho en primera persona, et convidem a conèixer les nostres noves instal·lacions i a informar-te sobre els nostres tractaments mèdics i estètics, adaptats al que vols, però també al que et convé. Perquè per a nosaltres la teva salut és el més important.

Les noves instal·lacions disposen de 4 espais per fer tots els tractaments i una sala d’espera amb totes les comoditats, encant i ambient perquè puguis gaudir d’una estona dedicada a tu.

A més, si ets una persona assegurada d’Atlàntida, tenim per a tu un obsequi d’inauguració: una sessió de 20 minuts de pressoteràpia gratuïta perquè relaxis les teves cames i milloris la teva circulació. Només has de trucar al 93 217 22 99 (extensió 2) i reservar la teva hora per gaudir del tractament fins al 30 de novembre. Serà un plaer ensenyar-te les nostres noves instal·lacions en persona!

Si vols saber més sobre els nostres nous serveis, descarrega’t el fulletó informatiu, el fulletó de depilació làser Harmony XL Pro o visita la nostra pàgina web. Salut! Molta Salut! (i esperem veure’t aviat).

Deixa un comentari

GESTIÓ SANITÀRIA E.G. 92, S.L. como responsable del tratamiento tratará tus datos con la finalidad de gestionar tu suscripción y participación a nuestro blog informativo. Puedes acceder, rectificar y suprimir tus datos, así como ejercer otros derechos consultando la información adicional y detallada sobre protección de datos en nuestra Política de privacidad.