Actualment esteu veient La Clínica Estètica Grup Atlàntida obre les seves portes

La Clínica Estètica Grup Atlàntida obre les seves portes

Des d’aquest mes de febrer, a Grup Atlàntida disposem d’un nou servei: la Clínica Estètica Grup Atlàntida. La Clínica Estètica suposa un pas més del grup cap a l’atenció a les persones i vol donar resposta a la demanda creixent per part de la societat de tractaments de medicina i cirurgia estètica. La clínica està ubicada als baixos del Centre Mèdic Atlàntida, al carrer Enric Granados 90-92 i compta amb la garantia de Grup Atlàntida, un grup sanitari amb més de 90 anys d’experiència.

A la Clínica Estètica Grup Atlàntida oferim tractaments de medicina estètica, cirurgia plàstica i medicina del benestar i l’envelliment amb l’objectiu de contribuir a que, cada dia, hi hagi més persones que se sentin bé amb la seva imatge i que aconsegueixin uns resultats naturals, harmònics, equilibrats i, el més important, saludables. Perquè a Clínica Estètica Grup Atlàntida no només ens importa la teva bellesa. Per a nosaltres, el més important ets tu i la teva salut. Per això, tots els nostres tractaments són 100% personalitzats i tenen en compte les necessitats físiques i emocionals de cada persona.

Els nostres tractaments de medicina estètica

Segons les estadístiques, els tractaments de medicina i de cirurgia estètica cada dia compten amb més seguidors gràcies a la introducció de tècniques i tractaments poc invasius com els liftings sense cirurgia, l’àcid hialurònic, el bòtox o la mesoteràpia. 

Les operacions de cirurgia estètica

Pel que fa a les operacions de cirugia estètica entre les operacions més demandades hi ha l’augment de pits, la blefaropàstia, l’abdominoplàstia i la rinoplàstia, entre d’altres.

Un equip de professionals propers i altament qualificats

La Clínica Estètica Grup Atlàntida compta amb un equip de metges estètics, cirurgians i professionals sanitaris altament qualificats i amb una gran experiència en tractaments d’estètica dirigit pel doctor Isidre Martí, metge cirurgià amb més de 25 anys d’experiència i màster en Medicina Estètica del Benestar, membre de la Sociedad Española de Medicina Estètica, de la Societat Catalana de Cirurgia Plàstica, Reparadora i Estètica i  de la Societat Espanyola de Patologia i Senologia Màmària, entre d’altres.

Les doctores Alícia Martínez i Lorena Vives són els altres dos referents de la Clínica Estètica juntament amb el Dr. Martí. La doctora Martínez, responsable de la unitat d’Estètica, és membre de la Sociedad Española de Medicina Estètica,  de l’Asociación Española de Cirujanos i  de la Societat Espanyola de Patologia i Senologia Mamària. Per la seva banda, la doctora Vives, responsable de la unitat de cirugia estètica, és la Cap de la Unitat de cirugia Plàstica, Estètica i Reparadora de l’Hospital Moisès Broggi de Barcelona.

Tots ells, conjuntament amb la resta de professionals sanitaris de la Clínica, estan qualificats per aconseguir els millors resultats, però també per fer sentir els pacients de la Clínica com a casa amb el seu tracte proper i professional.

Els millor equipament i productes

A més, d’un excel·lent equip de professionals, la Clínica Estètica Atlàntida disposa d’equipaments de darrera generació amb tecnologia hifu per al tractament de la flaccidesa de la pell i el cos o per l’eliminació del greix localitzat mitjançant la destrucció de les cèl·lules de greix; làser alejandrita per a depil·lacions; o l’equip de plasma més eficaç per l’eliminació de taques, el jett plasma lift, entre d’altres.

Et convidem a que vinguis a conèixer les nostres instal·lacions al carrer Enric Granados 90-92. Estarem encantats d’explicar-te en persona els nostres serveis.

Deixa un comentari

GESTIÓ SANITÀRIA E.G. 92, S.L. como responsable del tratamiento tratará tus datos con la finalidad de gestionar tu suscripción y participación a nuestro blog informativo. Puedes acceder, rectificar y suprimir tus datos, así como ejercer otros derechos consultando la información adicional y detallada sobre protección de datos en nuestra Política de privacidad.