Actualment esteu veient La dieta del cacau

La dieta del cacau

Amb aquesta dieta i gràcies als beneficis del cacau, podràs perdre quilos al mateix temps que guanyes en salut. Es tracta d’una dieta hipocalòrica, molt baixa en greix, d’alt contingut en aliments vegetals i molt rica en proteïnes d’alta qualitat (és de procedència ecològica certificada).

A més, aporta les vitamines i minerals necessaris al llarg del dia, així com fibres i enzims que ajuden de manera eficaç a disminuir la gana i a eliminar greixos. Es tracta d’una dieta que promou l’increment dels nivells de serotonina, l’hormona del benestar, de la sacietat, de l’antiestrès i del bon descans nocturn.

Cardiosaludable

Està encaminada a perdre pes en forma de greix, de manera sana i més ràpida que amb les dietes hipocalòriques convencionals. Té l’avantatge de controlar alhora el nivell de colesterol i de triglicèrids en sang, així com la tensió arterial, per la seva alta aportació de potassi i magnesi. Resulta per tant una dieta cardiosaludable alhora que eficaç en la pèrdua de pes.

A més, ajuda igualment a la funció renal d’eliminació de líquids, pel seu caràcter de hiperproteica i rica en els minerals esmentats. D’això es desprèn una millora en els processos cel·lulítics.

Incompatibilitats

Cal tenir en compte que aquesta dieta és incompatible amb la diabetis de tipus 1, les malalties renals en qualsevol dels seus estadis, les cardiopaties severes i les malalties de tiroides descompensades o no tractades.

Us hem elaborat la petita guia que us adjuntem a continuació perquè pugueu seguir tots els passos correctament. També us expliquem les coses i aliments que heu d’evitar per realitzar el règim de la millor manera possible.

Pilar Betriu Blasco, dietista-nutricionista del Centre Mèdic Atlàntida

Deixa un comentari

GESTIÓ SANITÀRIA E.G. 92, S.L. como responsable del tratamiento tratará tus datos con la finalidad de gestionar tu suscripción y participación a nuestro blog informativo. Puedes acceder, rectificar y suprimir tus datos, así como ejercer otros derechos consultando la información adicional y detallada sobre protección de datos en nuestra Política de privacidad.