Actualment esteu veient Pell més rejovenida amb el ‘microneedling’

Pell més rejovenida amb el ‘microneedling’

Hidratar i il·luminar la pell, reafirmar, reduir les marques d’acne, mitigar arrugues i porus dilatats… El microneedling, o teràpia d’inducció de col·lagen, és una tècnica innovadora que es fa servir per rejovenir la pell.

Forma part dels tractaments anti-aging, i es considera una mesoteràpia de superfície, consistent a estimular l’epidermis superficial amb un sistema de microagulles. Amb això s’aconsegueix obrir els canals per millorar l’absorció i la penetració del producte amb el qual es fa el tractament, siguin vitamines, àcid hialurònic, DMAE, etc.

Aquests ingredients interactuen amb el component químic de la pell i aconsegueixen millorar el seu sistema i la seva aparença, atorgant a la dermis un aspecte més jove. Per aquest motiu, el microneedling fa que els productes que es fan servir en els tractaments de cura facial funcionin millor.

Tot i que és un mètode basat en punxades, és molt menys dolorós del que sembla, perquè es fan servir agulles diminutes que tan sols provoquen una petita molèstia i que aconsegueixen resultats visibles des del principi.

Els beneficis principals del microneedling

Amb el microneedling aconseguim combatre diferents problemes de la pell i en diferents parts del cos. A diferència d’altres tractaments estètics, aquest tractament es pot dur a terme en tots els tipus de pell, amb bons resultats. Aquests són els beneficis principals:

  • Hidrata, suavitza, reafirma i tonifica la pell.
  • Redueix les marques causades per l’acne o la varicel·la.
  • Combat les arrugues i els porus dilatats.
  • Aporta més lluminositat a la pell i activa els processos de regeneració.
  • Ressalta la bellesa natural del rostre.

El microneedling té contraindicacions?

Es tracta d’una tècnica segura, però, com tots els tractaments, és ideal consultar primer amb el metge si és aconsellable aplicar-la en el nostre cas particular. Hi ha alguns casos en què es desaconsella optar pel microneedling:

  • Pacients embarassades o lactants.
  • Al·lèrgics a alguna de les substàncies que es volen infiltrar.
  • Sensibilitat a les anestèsies.
  • Pacients amb malalties hemorràgiques, diabetis o infeccions actives (per bacteris, fongs, herpes o berrugues).
  • Persones que s’exposaran al sol abans i després del tractament.

Els tractaments poden consistir en diverses sessions, aproximadament, d’uns 30 minuts de durada. Un cop fetes, pot aparèixer una discreta inflamació a la zona tractada que després desapareix amb el pas de les hores.

Després del tractament (durant unes hores), és recomanable evitar anar a llocs humits, exposar-se de manera directa al sol, sotmetre’s a temperatures extremes o mullar-se la pell (en saunes, gimnasos, platges, piscines, etc.).

Els resultats són immediats, però el seu efecte complet és gradual, de manera que els podrem apreciar millor passats deu dies.

És important mantenir la pell hidratada durant la recuperació posttractament. Com que les microagulles traspassen la barrera cutània i poden deixar la pell més sensible per un temps, s’aconsella fer servir productes per a pells sensibles.

Si vols rejovenir el teu aspecte de manera efectiva, el microneedling pot ser la solució que buscaves. Ves al teu centre de referència i deixa’t aconsellar pels experts. Aconseguiràs no només tapar imperfeccions, sinó eliminar-les de manera progressiva.

Dr. Isidre Martí
Clínica Estètica Atlàntida

Deixa un comentari

GESTIÓ SANITÀRIA E.G. 92, S.L. como responsable del tratamiento tratará tus datos con la finalidad de gestionar tu suscripción y participación a nuestro blog informativo. Puedes acceder, rectificar y suprimir tus datos, así como ejercer otros derechos consultando la información adicional y detallada sobre protección de datos en nuestra Política de privacidad.