Actualment esteu veient 6 tractaments estètics per Nadal

6 tractaments estètics per Nadal

Els millors tractaments per brillar aquestes festes de Nadal

Els mesos d’hivern són ideals per sotmetre’s a tractaments estètics. En primer lloc, perquè la pell no està tan exposada a la radiació solar, i, en segon lloc, perquè s’acosta el Nadal i moltes dones volen brillar com mai als dinars i els sopars amb amics i familiars.

S’acosta Nadal i les celebracions en família i amics. Una excusa ideal per estar radiant i perfecta i per lluir una pell brillant. Per això, la cura de la pell a casa, amb una bona rutina facial constant, és indispensable. Tot l’any.

Però, si es volen millorar o accelerar els resultats, una opció és fer-se un tractament estètic que hidrati, nodreixi o ompli la pell, en funció de les necessitats de cada pell i persona. Perquè, amb el pas dels anys i els mals hàbits, la pell va perdent fermesa, lluminositat i elasticitat.

Tractaments estètics facials

Suavitzar arrugues, dissimular ulleres i bosses, dir adeu a una pell cansada i apagada o combatre la flacciditat de la pell. Tot això és possible gràcies als avenços en medicina estètica. I, en molts casos, el resultat és immediat.

De fet, el sector de la medicina estètica està avançant molt en qüestions d’investigació. Els últims anys s’ha aprofundit, per exemple, en els millors processos per recuperar la fermesa i la hidratació de la pell. Per això, tots aquests tractaments estètics són cada cop més naturals i eficaços.

En aquest sentit, els tractaments estètics facials tenen com a objectiu principal millorar la qualitat de la pell i rejovenir el rostre, sobretot mitigant els senyals de l’envelliment.

I perquè la pell quedi revitalitzada, plena d’energia i lluminosa ja no cal passar pel quiròfan. Actualment, hi ha molts tractaments facials no quirúrgics que faran que la pell es vegi més jove i sana que mai.

6 tractaments estètics per Nadal

Una proposta per millorar la qualitat de la pell i estar radiant aquestes dates és anar a un centre de medicina estètica a fer algun tractament específic per al rostre i aconseguir uns resultats naturals.

Moltes dones opten per aquests serveis, dies abans de les celebracions, per desfer-se de l’aspecte cansat i apagat del dia a dia.

Alguns dels tractaments ideals per preparar la pell per a les festes de Nadal i brillar com una estrella són:

  • Farciments facials. Aquí la gran estrella és l’àcid hialurònic, que s’aplica mitjançant microinjeccions. Hidrata en profunditat, rejoveneix la pell i combat les arrugues. Però no només això, també estimula la producció de col·lagen, atenua les arrugues per flacciditat, redueix les cicatrius de l’acne i realça pòmuls i llavis. És un tractament perfecte per millorar la lluminositat i la llisor de la pell.
  • Píling facial. Amb aquest tractament de medicina estètica s’exfolien les capes de la pell. Així s’aconsegueix frenar la flacciditat cutània i el fotoenvelliment. Amb el píling, a més, es millora l’aspecte de les taques de la pell, les arrugues fines i les conseqüències de l’acne. La pell guanya lluminositat i es veu més ferma.
  • Rejoveniment facial amb làser. Amb aquest procediment, la pell guanya lluminositat i suavitat. Els nous tractaments amb làser Harmony XL Pro permeten lluir una pell llisa i rejovenida. Segons el tipus de làser escollit –en funció del pacient i la pell– es podran tractar en profunditat algunes pigmentacions i anivellar el to de pell o atenuar les línies d’expressió habituals del pas dels anys.
  • Mesoteràpia facial. Amb molts anys d’història, aquesta tècnica és molt eficaç a l’hora de millorar la qualitat de la pell. Basada en un sistema de microinjeccions de vitamines i principis actius essencials, a més, hidrata, regenera i tonifica la pell des de l’interior.

Deixa un comentari

GESTIÓ SANITÀRIA E.G. 92, S.L. como responsable del tratamiento tratará tus datos con la finalidad de gestionar tu suscripción y participación a nuestro blog informativo. Puedes acceder, rectificar y suprimir tus datos, así como ejercer otros derechos consultando la información adicional y detallada sobre protección de datos en nuestra Política de privacidad.