Actualment esteu veient Com hidratar els llavis

Com hidratar els llavis

Llavis hidratats i perfilats amb àcid hialurònic

Els llavis són una de les zones més sensibles de la cara. Per això, és important, especialment en èpoques de molt de fred o calor, protegir-los correctament. Però, més enllà d’aquestes cures, també hi ha tractaments estètics per tenir uns llavis més hidratats i amb més volum.

Per aconseguir uns llavis sans, hidratats i bonics, hi ha diversos tractaments estètics que aconsegueixen resultats molt naturals. Entre els més sol·licitats, destaquen hidratar i perfilar els llavis mitjançant l’ús d’àcid hialurònic, un dels productes que es fan servir més en medicina estètica.

L’àcid hialurònic està present de manera natural a l’organisme, però, sobretot pel pas del temps, la seva producció disminueix. Les conseqüències són l’aparició dels primers senyals d’envelliment, com ara taques i arrugues a la pell. I aquest pas del temps als llavis es tradueix en una pèrdua de color, de volum, de definició i d’hidratació.

Injectat, aquest actiu obté revertir l’efecte d’envelliment prematur i torna a dotar la pell d’hidratació i elasticitat. L’àcid hialurònic és el responsable de garantir una bona humitat a la pell, cosa que allarga el resultat rejovenidor. Es tracta d’una substància modelable i compatible amb l’organisme, que és capaç de reabsorbir-la sense cap problema.

Com es poden hidratar els llavis

Mimar i protegir els llavis amb aquest actiu és perfecte per a persones que volen tenir un aspecte fresc i carnós. Gràcies a la hidratació de llavis mitjançant una injecció d’àcid hialurònic, es pot combatre la sequedat o la pèrdua de brillantor en aquesta zona tan delicada. A més, aquest servei estètic millora l’elasticitat i la fermesa dels llavis i obté un rejoveniment i frescor dels llavis.

En funció del tipus d’àcid que es faci servir i de la densitat, el metge estètic podrà obtenir uns resultats o uns altres. Per exemple, per hidratar els llavis es fa servir un àcid menys dens. És un tractament poc invasiu i que té efectes immediats, que duren al voltant dels sis i dotze mesos, en funció del material que s’hagi injectat. El pacient podrà tenir un aspecte molt natural que no afectarà la forma ni el volum dels llavis, si és el que vol.

Hi ha posttractament?

Algunes vegades, després de fer la injecció d’àcid hialurònic, pot aparèixer una petita inflamació dels llavis, que en dos o tres dies desapareix de manera natural.

En d’altres, pot sorgir un petit hematoma, que és discret i es pot amagar sota el maquillatge o els cosmètics habituals. En aquests casos, s’aconsella no prendre el sol durant les primeres 48 hores perquè pugui desaparèixer segons el seu curs natural. Però, per norma general, aquest tipus de tractament estètic no causa molèsties i la persona pot recuperar el dia a dia de seguida.

Avantatges de l’àcid hialurònic

Cada vegada hi ha més persones que demanen aquest tipus de tractament per fer brillar els seus somriures, a les clíniques de medicina estètica, i és que té molts beneficis i convenç tothom qui ho prova.

Gràcies a l’ús de l’àcid hialurònic als llavis, es pot:

  • Aconseguir una hidratació i una regeneració de llavis sense passar pel quiròfan.
  • Realçar la bellesa dels llavis.
  • Perfilar els llavis de manera molt natural.
  • Retardar o suavitzar els efectes de l’envelliment de la pell.
  • Corregir les arrugues a la comissura dels llavis.
  • Corregir asimetries lleus.
  • Recuperar el gruix dels llavis.

A més:

  • És un tractament no invasiu.
  • Els resultats són immediats i molt naturals.
  • A llarg termini, ajuda la producció de col·lagen.

I a casa?

Sumats als tractaments estètics, per a les persones amb problemes d’hidratació, hi ha cosmètics específics que combaten la sequedat i l’aspror dels llavis. A més, redueixen i prevenen les descamacions i les clivelles produïdes per la falta d’hidratació, i també protegeixen els llavis de les inclemències meteorològiques, com ara el vent fort o dies de molt de fred, i els ambients ressecs.

Amb aquests productes labials, dissenyats per cuidar una de les zones més delicades de la cara, s’aconsegueix tornar l’elasticitat, el color, la turgència i el volum natural a uns llavis danyats.

Dr. Isidre Martí
Clínica estètica Grup Atlàntida

Deixa un comentari

GESTIÓ SANITÀRIA E.G. 92, S.L. como responsable del tratamiento tratará tus datos con la finalidad de gestionar tu suscripción y participación a nuestro blog informativo. Puedes acceder, rectificar y suprimir tus datos, así como ejercer otros derechos consultando la información adicional y detallada sobre protección de datos en nuestra Política de privacidad.