Actualment esteu veient Els millors tractaments per a l’estiu

Els millors tractaments per a l’estiu

Segurament, aquest estiu passaràs llargues jornades a la piscina, a la platja o a l’aire lliure. Et recomanem roba fresca i còmoda i, si no vols pensar en la cel·lulitis o en la flacciditat de la pell, que recorris a la medicina estètica. Pot ser una gran aliada per a la temporada de vacances.

A l’estiu és habitual notar-se les cames inflades i pesades. A més, ensenyem més cos i, per a moltes dones, la cel·lulitis o la flacciditat de la pell és un problema antiestètic que pot derivar en una baixa autoestima.

Els últims anys, lluir un cos bonic i sa per vacances és possible gràcies a diferents tècniques i mètodes estètics que poden ajudar –durant l’any i unes setmanes abans de les vacances– a aconseguir-ho. Aquests tractaments s’han convertit en una de les opcions més sol·licitades, i més eficaces, a l’hora de presumir de pell i cos quan ja tenim l’estiu a sobre.

I és que, tot i que la teoria ens recorda que hem de tenir cura de la cara i el cos tot l’any, és a l’hora de veure’s en biquini quan les persones són més conscients de com s’han de cuidar. La bona notícia és que hi ha molts tractaments corporals (i facials) que ajuden a veure’s millor davant del mirall.

Aquests mesos, augmenta la demanda de tractaments estètics, tant facials com corporals, però a aquestes altures encara hi ha dubtes de si alguns va bé fer-se’ls a l’estiu o no.

Pressoteràpia, el tractament estrella

Tot i ser un tractament estètic molt conegut i beneficiós durant tot l’any, a l’estiu pot alleugerir molt la sensació de cames cansades i pesades i millorar, per exemple, l’aspecte de cel·lulitis.

La pressoteràpia és un sistema de compressió controlat pels metges estètics que es fa cobrint, generalment, els glutis i les cames amb una mena de botes enormes, en què un compressor tira aire. Així s’aconsegueix una pressió positiva que va de menys a més.

Així, aquest tractament de relaxació i benestar pot millorar la circulació de les extremitats inferiors i la qualitat de vida de persones amb problemes circulatoris com ara varius o lipoedemes.

La pressoteràpia és una tècnica no invasiva que, a més, ajuda persones amb tendència a retenir líquids als peus i les cames. També afavoreix la fermesa i la tonificació de la pell.

És a dir, entre els múltiples avantatges i beneficis de fer alguna sessió a l’estiu, trobem que:

  • Millora la pell de taronja i la cel·lulitis.
  • Estimula la circulació sanguínia.
  • Redueix la retenció de líquids.
  • Afavoreix la fermesa i la tonificació de la pell.
  • Elimina l’excés de pes i de volum.
  • Accelera el procés d’eliminació de toxines.

Veure’s bonica gràcies a la medicina estètica

Més enllà de la pressoteràpia, hi ha altres mètodes que es fan servir molt, als serveis de les clíniques estètiques, que poden solucionar alguns dels problemes típics d’aquests mesos, com la cel·lulitis i, fins i tot, els pèls de més.

Entre els més populars:

  • Mesoteràpia. Els tractaments de mesoteràpia corporal són perfectes per combatre la cel·lulitis i els cúmuls de greix localitzat. Ajuden, d’altra banda, a millorar la circulació sanguínia i limfàtica.
  • Zionic. És un tractament molt eficaç per a la remodelació corporal, per la qual cosa s’aconsella a persones que presenten greix localitzat, cel·lulitis i flacciditat. Combina un massatge actiu intens amb la radiofreqüència, i és totalment indolor.
  • Fotodepilació. Les tècniques làser actuals en fotodepilació causen molt menys dolor que el làser convencional i aconsegueixen una eficàcia molt elevada. A més, asseguren una cobertura completa de l’àrea que es vol tractar i garanteixen un tractament indolor, segur i còmode, fins i tot per a pells bronzejades.

Les setmanes d’estiu, i les immediatament posteriors, també augmenta la demanda de serveis i tractaments que ajudin a recuperar la pell. A l’estiu, per recuperar-ne la lluminositat i la brillantor. I, més tard, per eliminar les cèl·lules mortes i millorar la qualitat cutània.

Dr. Isidre Martí
Clínica estètica Grup Atlàntida

Deixa un comentari

GESTIÓ SANITÀRIA E.G. 92, S.L. como responsable del tratamiento tratará tus datos con la finalidad de gestionar tu suscripción y participación a nuestro blog informativo. Puedes acceder, rectificar y suprimir tus datos, así como ejercer otros derechos consultando la información adicional y detallada sobre protección de datos en nuestra Política de privacidad.