Actualment esteu veient <strong>Microblading: què és i quant dura</strong>

Microblading: què és i quant dura

El microblading és una tècnica estètica amb la qual aconseguir un maquillatge

semipermanent de les celles. Permet definir i crear celles pelo a pèl i lluir un resultat totalment natural.

El microblading ha revolucionat en els últims temps el món de l’estètica. Avui dia, és una de les majors tendències en maquillatge semipermanent, que pot aplicar-se a qualsevol edat, tant homes com dones, i que permet lluir unes celles perfectes. Aquesta tècnica avançada de micropigmentació es basa en el maquillatge semipermanent de les celles, que es realitza pèl a pèl per a poder donar la forma, la densitat o el color desitjats.

Amb la tècnica microblading pèl a pèl, s’aconsegueix un aspecte molt natural, per la qual cosa es recomana a qualsevol persona que busqui un efecte permanent en les seves celles i ressaltar la seva bellesa. És un tractament molt precís i punter, que ha de dur-se a terme sempre en centres especialitzats i amb professionals estètics amb una bona formació.

Aquesta tècnica consisteix a dibuixar cada pèl de la cella del pacient amb pigments naturals, i la durada de les sessions no sol ser de més d’una hora. El color d’aquest pigment s’adapta a cada persona, per a poder assegurar aquest resultat natural i real. La gamma de colors és molt àmplia i s’ajusta als tons més rossos i foscos. En ser naturals, a més, no danyen les celles ni la pell.

En els últims anys, a més, ha sorgit una altra manera de dibuixar pèl a pèl les celles, la tècnica PMU, que es treballa amb agulla i és més subtil que el microblading.

A quines persones se’ls recomana aquesta tècnica?

Actualment, el perfil de clients de microblading i micropigmentació de les celles és “molt divers”, explica Janna Melkumyan, tècnica experta en microblading i *PMU pèl a pèl que forma part de l’equip de Clínica Estètica Grup Atlàntida.

I és que cada persona té una necessitat. Celles despoblades? Alopècia? Pèrdua de cabell per estrès? El microblading és una tècnica de maquillatge semipermanent que es recomana a persones que:

–           Volen augmentar la densitat de les seves celles

–           Volen que es vegin més poblades

–           Volen donar un color uniforme a les celles

–           Volen reconstruir les seves celles després d’una malaltia

–           Volen arreglar o emplenar asimetries o cicatrius

Com es realitza?

Després d’estudiar la forma de les celles de cada pacient, l’expert aplica anestèsia local i emplena les celles pelo a pèl. Per a això usa unes agulles molt fines, que es diuen plomes, que realitzen micro talls on s’aplica el color desitjat, perquè la pell absorbeixi aquest pigment.

Els principals avantatges de la tècnica microblading

•          Millora l’aspecte a l’instant. És una solució perfecta per a retornar un aspecte sa i bonic a unes celles despoblades, i per a ajudar a aquelles persones que sofreixen qualsevol malaltia que comporta pèrdua de cabell.

•          Estalvia temps. El tractament de microblading dura com a màxim una hora i els seus resultats com a mínim un any. A més, la persona ja no haurà de retocar-se les celles abans de sortir de casa, perquè amb aquesta tècnica semipermanent estaran sempre perfectes.

•          Augmenta l’autoestima. Lluir unes celles perfectes i naturals augmenta l’amor i la confiança per un mateix i millora l’humor de les persones.

Quant duren els resultats d’un microblading?

Els resultats d’un microblading són ràpids i naturals. És una tècnica estètica molt usada per a aconseguir unes celles perfectes i enlluernar amb una mirada radiant.

Això sí, no és un tatuatge, per la qual cosa els resultats tenen una durada determinada. Janna Melkumyan recorda que, en realitat, els resultats en realitzar-se un microblading –i la seva durabilitat– depenen molt de cada pacient, ja que “cada tipus de pell té la seva pròpia textura”. També influeixen els hàbits de la persona i, fins i tot, el material utilitzat pel professional.

Per norma general, en aquelles persones amb pells normals o mixtes, el resultat d’un microblading pot ser visible d’un a dos anys. En canvi, en els pacients amb pells grasses, els resultats duren menys. Segons l’experta, “de nou mesos a un any”.

El post-tractament

Malgrat que mai es pot saber com serà el post-tractament, sí que assegura que els resultats seran sempre millors quan se segueixin les recomanacions dels professionals:

–           No tocar-se les celles ni aplicar sabons agressius en les celles durant les primeres 24 hores.

–           Evitar l’exercici físic durant la primera setmana.

–           S’aconsella sempre que es faci un retoc després de 40 dies perquè el color i la forma durin més temps. –           No exposar-se al sol els primers quinze dies.

Deixa un comentari

GESTIÓ SANITÀRIA E.G. 92, S.L. como responsable del tratamiento tratará tus datos con la finalidad de gestionar tu suscripción y participación a nuestro blog informativo. Puedes acceder, rectificar y suprimir tus datos, así como ejercer otros derechos consultando la información adicional y detallada sobre protección de datos en nuestra Política de privacidad.