Actualment esteu veient Beneficis del làser facial

Beneficis del làser facial

Rejoveneix-te la pell i la cara amb tractaments làser

El tractament de rejoveniment facial amb làser es fa servir per eliminar línies d’expressió, arrugues i pigmentacions irregulars a la cara. Per mitjà del làser, s’eliminen les capes externes de la pell i s’estimula, a més, la producció de col·lagen per aconseguir una pell més jove i llisa.

El làser facial, o lifting laser, és una tècnica de la medicina estètica amb la qual es busca millorar la textura de la pell i el seu aspecte. És un tractament molt sol·licitat per rejovenir la cara i consisteix a eliminar les capes superficials de la pell per millorar-ne la textura i el to. Els resultats són molt visibles i aconsegueixen una pell més ferma, llisa i jove per a molt de temps.

Aquesta tècnica de rejoveniment facial millora i corregeix imperfeccions de la pell com ara arrugues, cicatrius d’acne o trastorns de la pigmentació a causa de l’exposició al sol o de l’edat. El làser, a més, estimula la producció natural de col·lagen per rejovenir la pell.

Es recomana fer servir làser facial per tractar:

 • Cicatrius
 • Potes de gall
 • Taques de l’edat
 • Taques del sol
 • Berrugues
 • Línies d’expressió
 • Arrugues profundes
 • Tons de pell desiguals

Com és el tractament?

Hi ha diferents opcions, en funció de la zona que es vulgui tractar i del sistema làser que es faci servir. De fet, un dels grans beneficis d’aquest tractament de medicina estètica és que permet personalitzar el servei al màxim.

Per això, a l’hora d’aplicar el làser per rejovenir la pell, l’especialista ha de tenir en compte diversos factors, com ara la profunditat del tractament, l’edat de la pell o la necessitat de les correccions cutànies del pacient.

Durant la sessió de rejoveniment facial, un feix intens de llum làser s’enfoca a la zona que es vol tractar, amb què es destrueix la capa externa de la pell. Alhora, s’escalfa la pell subjacent per estimular la producció de col·lagen.

En funció del làser que es faci servir i de la zona, el tractament pot durar de 15 a 30 minuts, per a petites àrees, i una hora, aproximadament, per a un rejoveniment facial total. D’altra banda, la recuperació varia, sobretot, segons la profunditat del tractament.

Els resultats són per sempre?

El lífting facial posa el comptador del temps a zero i rejoveneix els teixits de la cara, però no pot aturar el pas dels anys. És a dir, a mesura que transcorri el temps, la pell tornarà a perdre elasticitat i la gravetat farà que els teixits tendeixin a caure.

De totes maneres, l’efecte lífting pot durar uns quants anys. Caldrà tenir en compte els hàbits posteriors del pacient, l’edat, la genètica, com tracta la pell…

Beneficis del làser facial

 • El rejoveniment facial amb làser permet a l’especialista tractar àrees molt delicades, com el contorn d’ulls o els llavis, de manera molt precisa. Un dels avantatges d’aquests tractaments és, precisament, que el làser dona al metge més control sobre la penetració en la pell.
 • Aquest tractament de medicina estètica és indolor, sense necessitat d’aplicar anestèsics prèviament. És mínimament agressiu i invasiu. Per això, és una opció perfecta per a pells delicades. A més, no impedeix tirar endavant la vida diària i és segur per a tota mena de pells.
 • El rejoveniment facial amb làser ofereix resultats visibles des de la primera sessió, per la qual cosa és un tractament molt sol·licitat per tornar l’antiga llisor a les zones tractades, amb un aspecte més jove i brillant.
 • Al cap d’un mes, s’apreciarà una reducció significativa de la flacciditat del rostre, i les taques i les varícules hauran desaparegut.
 • Els efectes secundaris solen ser escassos. Alguns pacients experimenten picor, inflor o dolor, tot i que no és habitual. A més, generalment, el temps de recuperació és d’una o dues setmanes.
 • El làser també es pot aplicar a l’escot, el coll o les mans, que, a més de la cara, són altres zones on el pas del temps és més visible.
 • Aquest tipus de tractament no demana cures especials després d’aplicar-lo. Després de la sessió, els pacients poden tornar a la rutina, adoptant hàbits saludables com protegir-se la pell de l’exposició al sol.

Una altra alternativa al làser facial

Actualment, hi ha diversos tractaments de medicina estètica dissenyats per revertir l’envelliment prematur de la pell. Avui en dia, els tractaments de rejoveniment de la pell que tenen més èxit són amb llum polsada avançada i làser facial.

La llum polsada intensa (IPL) elimina la pell danyada i envellida pel sol i assoleix un rejoveniment total de la cara. Equilibra el to i la textura, redueix la flacciditat i aporta lluminositat a la cara. Consisteix en una llum d’alta densitat que quan entra a la pell, segons quins pigments naturals l’absorbeixen. El tractament amb llum polsada actua tant en les taques marrons, conegudes com a lesions pigmentades, com en les vermelloses, les lesions vasculars. I també en la pell danyada per una exposició excessiva al sol.

Deixa un comentari

GESTIÓ SANITÀRIA E.G. 92, S.L. como responsable del tratamiento tratará tus datos con la finalidad de gestionar tu suscripción y participación a nuestro blog informativo. Puedes acceder, rectificar y suprimir tus datos, así como ejercer otros derechos consultando la información adicional y detallada sobre protección de datos en nuestra Política de privacidad.