Augment de pits amb pròtesis (Mamoplàstia d’augment)

És possible augmentar el volum i la forma dels pits mitjançant pròtesis. Existeixen moltes classes de pròtesis en funció del seu volum i de la seva forma, i diferents vies d’abordatge (arèola, solc o axil·la). Aquest tipus d’operació es coneix com a mamoplàstia d’augment.

Per a valorar la pròtesi ideal per a cada pacient es tenen en compte múltiples paràmetres com la forma del cos, l’amplària del tòrax o la posició de la mama. Però el cirurgià plàstic també ha d’avaluar l’elasticitat de la pell i la consistència de la glàndula mamària.

Els implants mamaris utilitzats en la cirurgia d’augment de pit poden estar farciments de gel cohesiu, de silicona o de sèrum. Per part seva, el revestiment extern pot ser de silicona o poliuretà. Quant a la superfície de les pròtesis, aquesta pot ser llisa o rugosa.

El tipus i la grandària de l’implant, i la cirurgia per a col·locar-lo poden afectar:

Per a inserir la pròtesi mamària, el cirurgià plàstic realitzarà una sola incisió en un d’aquests tres llocs:

Generalment, aquest tipus d’operació de cirurgia plàstica és una intervenció que s’efectua amb anestèsia general. La durada varia en funció de cada cas i pacient, però oscil·la entorn dels 60 i 180 minuts. L’augment mamari s’ha de fer en un quiròfan i requereix un dia o dos d’hospitalització per a realitzar un control al pacient.

Està indicada per a…

Temps estimat en realitzar el procediment

Entre 60 i 180 minuts, en funció del procediment.

Anestèsia

Generalment, són intervencions amb anestèsia general. És necessària una visita amb un anestesista.

Hospitalizació

Entre 24 i 48 hores.

Recuperació

En termes generals serà necessari un període de recuperació d’entre 7 i 15 dies. Pot aparèixer una discreta inflamació en la zona de la intervenció, que desapareix amb el pas dels dies.

Resultats

Immediats. Millora després del període de cicatrització i quan desapareix la inflamació.

Preoperatori

Si, Requereix analítica general amb proves de coagulació, ECG, i Rx tòrax.

Preoperatori

Abans de dur a terme una mamoplàstia d’augment, és necessari efectuar unes senzilles proves preoperatòries per a major seguretat. Aquestes proves consisteixen en una analítica de sang amb coagulació, un electrocardiograma, i Rx tòrax. A més, es farà una consulta amb el mèdic anestesista.

D’altra banda, la pacient haurà de deixar de fumar amb bastant antelació i suspendre tota medicació que afecti el sagnat o a la coagulació.

Bons resultats

Els canvis en els sins són visibles des del primer dia, però milloren, progressivament, després del període de cicatrització i quan desapareix totalment la inflamació.

La pacient ha de ser conscient de les seves expectatives i saber que un augment de sins pot canviar la grandària i la forma de les seves mames. No obstant això, aquesta cirurgia plàstica millorarà, en la gran majoria de casos, la imatge corporal i l’autoestima de totes les pacients.

Com és la recuperació?

La mamoplàstia d’augment és un tractament de cirurgia plàstica que requereix unes certes cures per part del pacient. Es recomana evitar les activitats extenuants o de molt d’esforç; és a dir, qualsevol cosa que pugui augmentar les pulsacions o la pressió arterial, durant almenys dues setmanes.

Així mateix, les mames operades poden fer mal les dues primeres setmanes. Per a mitigar aquest malestar, és habitual prescriure un antibiòtic, un analgèsic o un antiinflamatori. També és comú tenir una sensació de cremor, o canvi en la sensibilitat, en els mugrons durant aquests primers quinze dies. Al cap de diversos mesos, la majoria de les pacients tenen una sensibilitat normal.

L’embenatge es retira l’endemà de la intervenció i se substitueix per un sostenidor especial que s’ha d’emportar durant un mes les 24 hores del dia i que només es retira per a la dutxa diària. Els punts se solen retirar entre els dies 7 i 14.

Cirurgia corporal

Altres tècniques: Prótesis de pectorals, glutis, bessons, etc.

Cirurgia facial

Altres tècniques: Lifting facial, mentoplàstia, lipofilling de llavis y solcs nasogenians, extirpació de les boles de Bichat, etc.

Concerta una visita al
93 600 96 3 6o