Mesoteràpia facial

La mesoteràpia facial és una tècnica amb més de 60 anys d’història i amb uns resultats totalment comprovats, que es basa en un sistema de microinjeccions a la pell que ajuden a millorar la qualitat de la pell aportant lluminositat, fermesa, elasticitat i hidratació, prevenint els signes inicials de l’envelliment.

Aquest tractament és ideal per a lluir una pell més llisa, ferma i sana. D’una banda, hidrata, regenera i tonifica la pell des de l’interior mentre activa la microcirculació sanguínia. Per un altre, millora les petites pigmentacions i arrugues del rostre. Tanmateix, promou la formació de col·lagen i elastina. D’aquesta manera, la pell romandrà hidratada més temps i es definirà millor el contorn facial.

Per a dur a terme aquest tractament anti-aging s’utilitzen unes injeccions d’un “coctel vitamínic” i una sèrie de principis actius essencials. El més habitual és l’ús de l’àcid hialurònic no reticulat, de textura molt fluida, similar al que l’organisme genera de manera natural, les vitamines A o B, coenzims i minerals. De totes maneres, l’elecció d’aquests principis anirà sempre en funció de les necessitats individuals que detectem de cada pacient en la seva consulta inicial.

Per a què serveix la mesoteràpia facial a Barcelona?

Mesoteràpia facial a Barcelona

Els beneficis d’aquest tractament estètic són molts, els principals són:

Temps estimat en realitzar el procediment

30 minuts.

Anestèsia

No requerida/crema anestèsica.Generalment, és poc molest.

Hospitalizació

No requerida. Tractament en cabina.

Sessions

Recomanem entre 3 i 5 sessions.

Recuperació

Pot aparèixer una discreta inflamació en la zona tractada, que desapareix amb el pas d’unes hores.

Resultats

Immediats i millora als 10 dies, aconseguint una pell més hidratada, tersa i jove.

Preoperatori

No precisa.

Un tractament eficaç i sense dolor

A Atlàntida Clínica Estètica, t’orientarem sobre el millor tractament per a les teves necessitats i el nombre de sessions a realitzar. Normalment, se solen recomanar entre tres i cinc sessions per a apreciar canvis importants en l’aparença de la pell, encara que molts pacients noten millores des del segon dia de tractament.

De fet, els resultats són immediats i milloren en passar deu dies, aconseguint des de llavors una pell més hidratada, llisa i jove. A més, també és possible combinar la mesoteràpia facial amb altres procediments per a obtenir un millor resultat.

Preguntes freqüents

Després de l’aplicació de les microinjeccions poden aparèixer alguns efectes secundaris molt comuns com l’enrogiment passatger, petites marques degudes a l’agulla o una discreta inflamació en la zona tractada, que desapareix amb el pas d’unes hores. S’aconsella, com a rutina de post-tractament d’una mesoteràpia facial, esperar al voltant d’una hora abans d’aplicar-se crema o maquillatge a la pell. Encara que l’ideal és no aplicar res fins a l’endemà i, a més, evitar la sauna durant les dues setmanes següents.

Una vegada recuperada la pell dels efectes secundaris més immediats, és important protegir la dermis amb cremes solars SPF 50+ en la zona la setmana després del tractament estètic. De fet, els productes fotoprotectors són indispensables en el ritual habitual de cures, ja que prevenen l’oxidació i l’envelliment cutani.

La mesoteràpia facial a Barcelona no requereix de cap preparació prèvia per part del pacient, més enllà d’una visita de valoració amb el metge especialista. Habitualment, aquest tractament s’efectua en la cabina del centre mèdic estètic i no sol durar més de 30 minuts.

No es necessita anestèsia i és que, generalment, la mesoteràpia facial és poc molesta per al pacient. És un tractament molt segur i indolor que es recomana, especialment, per a tractar cara, coll i escot.

No existeix una edat establerta per a començar amb el tractament de mesoteràpia facial a Barcelona. Funciona com a tractament preventiu i hidratant en les pells més joves i aconsegueix un efecte rejovenidor en els pacients d’edats més avançades.

Hidratació, lluminositat i rejoveniment

Lífting sense cirurgia: Tècniques per a la flaccidesa cutània

Tractaments antiarruges i per guanyar volum

Tractaments Plasma

Altres (reducció de “potes de gall”, codi de barres, eliminació de berrugues, punts robí, acne, cicatrius, aranyes vasculars xantelasmes, Berrugues als ulls telangièctasis)

Tractaments corporals: anticel·lulític i antiestries

Concerta una visita al
93 600 96 36 o