Mesoteràpia facial

La mesoteràpia facial és una tècnica amb més de 60 anys d’història i amb uns resultats àmpliament provats, que es basa en un sistema de microinjeccions en l’epidermis que ajuden a millorar la qualitat de la pell aportant lluminositat, fermesa, elasticitat i hidratació, prevenint els signes inicials de l’envelliment.

Aquest tractament és ideal per a lluir una pell més llisa, ferma i sana. D’una banda, hidrata, regenera i tonifica la pell des de l’interior mentre activa la microcirculació sanguínia de la dermis. Per un altre, millora les petites pigmentacions i arrugues fines del rostre. Així mateix, contraresta l’efecte dels radicals lliures que es generen amb l’exposició solar i promou la formació de col·lagen i elastina. D’aquesta manera, la pell romandrà hidratada més temps i es definirà millor el contorn facial.

La mesoteràpia facial es realitza sempre en un centre mèdic estètic. Per a dur a terme aquest tractament anti-aging s’utilitzen unes injeccions que són un veritable còctel vitamínic i una sèrie de principis actius essencials. El més habitual és l’ús de l’àcid hialurònic no reticulat –de textura molt fluida, similar al que l’organisme genera de manera natural-, les vitamines A o B, coenzims i minerals. L’elecció d’aquests principis anirà sempre en funció de les necessitats individuals que detecta el professional en cada pacient.

No existeix una edat establerta per a començar aquests tractaments de medicina estètica. Funciona com a tractament preventiu i hidratant en les pells més joves i aconsegueix un efecte rejovenidor en els pacients d’edats més avançades.

Per què serveix la mesoteràpia facial?

Els beneficis d’aquest tractament estètic són molts, els principals són:

Temps estimat en realitzar el procediment

30 minuts.

Anestèsia

No requerida/crema anestèsica.Generalment, és poc molest.

Hospitalizació

No requerida. Tractament en cabina.

Sessions

Recomanem entre 3 i 5 sessions.

Recuperació

Pot aparèixer una discreta inflamació en la zona tractada, que desapareix amb el pas d’unes hores.

Resultats

Immediats i millora als 10 dies, aconseguint una pell més hidratada, tersa i jove.

Preoperatori

No precisa.

Tractament indolor i altament eficaç

El pacient visitarà en el seu centre mèdic estètic a un especialista en medicina estètica que li orientarà sobre el millor tractament per a les seves necessitats i el nombre de sessions a realitzar. Normalment, se solen recomanar entre tres i cinc sessions per a apreciar canvis importants en l’aparença de la pell, encara que molts pacients noten millores des del segon dia de tractament.

De fet, els resultats són immediats i milloren en passar deu dies, aconseguint des de llavors una pell més hidratada, tersa i jove. A més, el metge estètic assessorarà sobre si és possible combinar la mesoteràpia facial amb altres procediments per a obtenir un millor resultat.

La mesoteràpia facial no requereix cap preparació prèvia per part del pacient, més enllà d’una visita prèvia amb el metge especialista. Habitualment, aquest tractament es realitza en la cabina del centre mèdic estètic i no sol durar més de 30 minuts. No es necessita anestèsia i és que, generalment, la mesoteràpia facial és poc molesta per al pacient. És un tractament molt segur i indolor que es recomana, especialment, per a tractar cara, coll i escot.

Com és la recuperació en la mesoteràpia facial?

Després de l’aplicació de les microinjeccions poden aparèixer alguns efectes secundaris molt comuns com l’enrogiment passatger, petites marques degudes a l’agulla o una discreta inflamació en la zona tractada, que desapareix amb el pas d’unes hores. S’aconsella, com a rutina de posttractament d’una mesoteràpia facial, esperar al voltant d’una hora abans d’aplicar-se crema o maquillatge en la pell. Encara que l’ideal és no aplicar res fins a l’endemà i, a més, evitar la sauna durant les dues setmanes següents.

Una vegada recuperada la pell dels efectes secundaris més immediats, és important protegir la dermis amb cremes solars SPF 50+ en la zona la setmana després del tractament estètic. De fet, els productes fotoprotectors són indispensables en el ritual habitual de cures, ja que prevenen l’oxidació i l’envelliment cutani.

Hidratació, lluminositat i rejoveniment

Lífting sense cirurgia: Tècniques per a la flaccidesa cutània

Tractaments antiarruges i per guanyar volum

Tractaments Plasma

Altres (reducció de “potes de gall”, codi de barres, eliminació de berrugues, punts robí, acne, cicatrius, aranyes vasculars xantelasmes, Berrugues als ulls telangièctasis)

Tractaments corporals: anticel·lulític i antiestries

Concerta una visita al
93 600 96 36 o