Microneedling

El microneedling és un tractament creat per a combatre l’envelliment cutani, tractar les cicatrius de cremades i d’acne, i millorar l’aspecte de les arrugues i les estries. Es tracta d’un tractament estètic mínimament invasiu i considerat com una mesoteràpia de superfície.

El nostre microneedling a Barcelona consisteix en l’estimulació de l’epidermis superficial amb un dispositiu de micro-agulles de 0,5 a 2,5 mm de profunditat, depenent què es vulgui tractar i aconseguir amb el tractament. Aquestes agulles van obrint els canals per a millorar l’absorció i penetració del producte. Els més habituals són un combinat de vitamines, l’àcid hialurònic, DMAE, etc.

Com funciona?

Generant una alteració mecànica temporal de la pell (també anomenat, píling mecànic) i un mal mèdic controlat que no perjudica l’epidermis sana. Aquest mal controlat, a causa de l’acció de les microagulles, inicia una resposta del fibroblast en el teixit de la dermis, gràcies al qual aconseguim que es generi una major producció de col·lagen i elastina, que ajuda a millorar visiblement la flaccidesa de la pell.

Després de la teva primera consulta amb el nostre equip, podrem saber quines són les teves necessitats específiques, i gràcies a això crearem la combinació de productes perfecta per a la teva pell.

Microneedling a Barcelona

Beneficis del nostre microneedling a Barcelona: la millor tècnica antiedat

Els tractaments per a rejovenir la pell mitjançant la medicina estètica garanteixen nombrosos beneficis. El microneedling és un tractament estètic pensat per a aquelles persones que vulguin millorar la fermesa, el to i la textura de la seva pell. A més, serveix per a donar-li un extra d’hidratació a la pell i disminuir les arrugues, les línies d’expressió i les hiperpigmentacions que van sorgint amb el pas dels anys.

Aquest tractament antiedat ajuda, al seu torn, a reduir les marques o cicatrius causades per l’acne, la varicel·la o els porus dilatats, aportant-li més lluminositat a la pell. També disminueix estries recents i redueix visiblement les ulleres. El millor del nostre microneedling facial a Barcelona, és que es pot realitzar en tota mena de pells, fins i tot les més bronzejades, i durant qualsevol època de l’any.

En resum, aquest tractament no invasiu ajuda a restaurar l’aspecte juvenil de la pell, reduint arrugues i taques i ressaltant la bellesa natural del rostre.

Temps estimat en realitzar el procediment

30 minuts.

Anestèsia

No requerida/crema anestèsica.Generalment, és poc molest.

Hospitalizació

No requerida. Tractament en cabina.

Sessions

Recomanem entre 3 i 5 sessions.

Recuperació

Pot aparèixer una discreta inflamació en la zona tractada, que desapareix amb el pas d’unes hores.

Resultats

Immediats i millora als 10 dies, aconseguint una pell més hidratada, tersa i jove.

Preoperatori

No precisa.

Què fer després d'una sessió de microneedling?

A més, s’aconsella que durant les primeres 12 hores no s’apliqui maquillatge sobre la zona tractada i no es realitzi exercici físic fins a passades 24 hores. Més enllà d’aquestes recomanacions, el nostre tractament de microneedling a Barcelona et permet tornar a la vida habitual de manera immediata.

Preguntes freqüents

Aquest tractament requereix un procediment relativament simple i poc molest per al pacient, per la qual cosa es realitza a la nostra clínica sense anestèsia. De totes maneres, si creiem que ho pots necessitar, podem aplicar una crema anestèsica a la zona.

Pot aparèixer una vermellor a la zona tractada o inflamació local després de la sessió, però aquestes reaccions mínimes desapareixen de manera natural com a màxim l’endemà. A vegades, i de manera excepcional, pot generar fines crostes a conseqüència de la regeneració de la pell.

Els resultats s’aprecien des de la primera sessió, no obstant això, el seu efecte és gradual, per la qual cosa amb el pas dels dies anirem notant la millora de la salut i l’aparença de la nostra pell. Seran molt notables a partir dels deu dies de la visita al centre mèdic estètic.

Per a aconseguir que aquests resultats siguin els més òptims, es recomanen entre 3 i 5 sessions d’aquest tractament antiedat, encara que sempre dependrà de les necessitats de cada pacient i del seu tipus de pell, amb intervals d’una o dues setmanes entre cadascuna.

Hidratació, lluminositat i rejoveniment

Lífting sense cirurgia: Tècniques per a la flaccidesa cutània

Tractaments antiarruges i per guanyar volum

Tractaments Plasma

Altres (reducció de “potes de gall”, codi de barres, eliminació de berrugues, punts robí, acne, cicatrius, aranyes vasculars xantelasmes, Berrugues als ulls telangièctasis)

Tractaments corporals: anticel·lulític i antiestries

Concerta una visita al
93 600 96 36 o