Policaprolactona - Estimulador de col·lagen

El tractament de medicina estètica amb policaprolactona està indicat per a la correcció d’arrugues i la voluminització i consisteix en la injecció subdèrmica de microesferes d’estimuladors del col·lagen, suspeses en un gel.

Es tracta d’un polímer biodegradable que comença a reabsorbir-se des del primer moment del tractament i proporcionarà un factor corrector i un augment del volum en les zones tractades, gràcies a un procés anomenat bio estimulació. L’èxit d’aquesta mena de producte radica en el fet que el col·lagen nou pertany al tipus I i II, col·làgens de major qualitat que l’I que és el que generen habitualment un altre tipus de tractaments.

La policaprolactona és un farciment dèrmic que pertany al grup dels estimuladors de col·lagen no voluminitzadors. És 100% biodegradable i està dissenyat per a tractar, entre altres, les arrugues peribucals i del terç mig facial. Amb una sola sessió d’aquest tractament mèdic estètic es pot corregir i rejovenir el rostre del pacient.

Quan està recomanat el farciment amb policaprolactona?

Aquest tractament estètic antiarrugues està indicat per a la correcció d’arrugues o altres imperfeccions facials. També s’aconsella si es busca redefinir l’oval facial i aportar volum en zones com els solcs nasogenians, la línia marioneta, la comissura oral o els plecs del mentó.

Quins són els seus beneficis?

Una sessió amb poliprolactona té beneficis immediats, com el farciment d’una arruga, i altres a mitjà o llarg termini. En aquests últims, destaca l’estimulació de la producció de col·lagen de manera natural, fet que genera millors resultats i més duradors. Aquest tipus de farciment dèrmic produeix una bioestimulació de nou col·lagen durant els mesos posteriors a la seva col·locació.

Temps estimat en realitzar el procediment

30 minuts.

Anestèsia

Crema anestèsica/Anestèsia local.

Hospitalizació

No requerida. Tractament en cabina.

Recuperació

No precisa.

Resultats

Immediats. Millora a les 2-3 setmanes.

Preoperatori

No precisa.

Quantes sessions es necessiten?

El tractament facial Ellansé requereix una única sessió per a obtenir resultats de manera immediata. És un tractament de llarga durada, els efectes de la qual es prolonguen entre 1 i 2 anys.

Quant dura? Quan es noten els resultats?

Els resultats d’aquest tractament antiarrugues són molt naturals i duradors i es perceben des del primer moment, encara que el resultat òptim s’aconsegueix als dos o tres mesos de l’aplicació. La pell, ja després de la primera sessió, es veu més ferma i les arrugues se suavitzen. Encara que l’efecte és visible immediatament, el resultat final requereix aquestes setmanes més perquè el col·lagen comenci a ser produït de manera natural per l’organisme.

Aquest tipus de tractament manca d’efectes secundaris, tan sols els propis que es poden generar quan es realitza un farciment facial. En alguns pacients, pot aparèixer una mica d’inflamació i algun hematoma en la zona que s’ha tractat. És una molèstia que desapareix al cap de pocs dies de manera natural.

La durada del tractament pot variar d’un pacient a un altre, i de les zones tractades. Així, poden durar entre 1 i 4 anys. Habitualment, es recomanen sessions de manteniment cada any o cada any i mig perquè els resultats es mantinguin.

Cures posteriors a la sessió

És un tractament mèdic estètic molt còmode per al pacient. De fet, es pot reprendre la vida diària immediatament després de sotmetre’s a aquest tractament antiarrugues.

Els experts, de tota manera, recomanen evitar qualsevol activitat física d’impacte, com córrer o saltar; protegir-se del sol; i intentar no tocar en excés ni de manera brusca la zona tractada.

Hidratació, lluminositat i rejoveniment

Lífting sense cirurgia: Tècniques per a la flaccidesa cutània

Tractaments antiarruges i per guanyar volum

Tractaments Plasma

Altres (reducció de “potes de gall”, codi de barres, eliminació de berrugues, punts robí, acne, cicatrius, aranyes vasculars xantelasmes, Berrugues als ulls telangièctasis)

Tractaments corporals: anticel·lulític i antiestries

Concerta una visita al
93 600 96 36 o