Rejoveniment de la pell

Un tractament integral de rejoveniment facial dona lluminositat i textura suau a la pell. Amb el pas dels anys i els mals hàbits, com l’excessiva exposició al sol, la suavitat de la pell es va perdent. Al final, la pell sembla danyada i apagada.

En aquest sentit, existeixen tractaments de medicina estètica dissenyats per a revertir aquesta aparença insana. Actualment, els tractaments de rejoveniment de la pell més reeixits són amb llum premuda avançada i làser facial.

En aquesta línia, els nous tractaments amb làser Harmony XL Pro permeten lluir una pell fina i rejovenida. És, per tant, una gran alternativa no invasiva per al rejoveniment total de la pell del pacient.

El làser Harmony XL Pro

El nou sistema de llum premuda intensa amb la tecnologia IPL, AFT i DYE permet als metges d’estètica aconseguir uns resultats molt satisfactoris en el tractament de les imperfeccions i envelliment de la pell. Actua tant sobre les taques marrons (lesions pigmentades) com les vermelloses (lesions vasculars), la pell danyada per l’exposició al sol, aportant lluminositat, equilibrant el to i la textura i reduint la flaccidesa.

Segons el tipus triat es podrà tractar en profunditat les pigmentacions i aparellar el to de la pell; o tancar porus i atenuar línies d’expressió. També és altament indicat per a produir col·lagen i elastina i fer que la pell del pacient llueixi amb un efecte ferm i radiant.

Està demostrat científicament per nombrosos estudis clínics i publicacions en l’àmbit mundial que aquests tractaments làser d’última generació són segurs i eficaços, fins i tot en aquelles àrees de la pell que són més delicades com la cara, l’escot i el coll, on la pell és més fina. En aquest sentit, el làser Harmony XL Pro és líder en el mercat de la medicina estètica gràcies, entre altres aspectes, al seu alt grau de personalització per a cada tractament.

Beneficis del làser Harmony XL Pro en els tractaments de rejoveniment

Temps estimat en realitzar el procediment

10-15 minuts.

Anestèsia

No és necessària.

Hospitalització

No és necessària. Tractament realitzat en cabina.

Recuperació

No precisa.

Resultats

Resultats visibles en pocs dies.

Preoperatori

No precisa.

Rejoveniment de la pell mitjançant làser

Aquest tractament de medicina estètica és indolor, sense necessitat d’aplicar prèviament anestèsics. Per això, és una perfecta opció per a pells delicades. A més, no impedeix la realització de la vida diària i és segur per a tota mena de pells. Ofereix resultats visibles des de la primera sessió.

Gràcies a l’ús d’aquest modern equip, és possible retornar a les zones tractades la seva antiga finor, amb un aspecte més jove i brillant. El rejoveniment fraccional no ablatiu ajuda a anar remodelant la pell a poc a poc, al mateix temps que s’activa la regeneració. Tot això es fa a través d’un tractament de medicina estètica que és mínimament invasiu.

360è: el millor tractament per a rejovenir la pell

Harmony XL Pro presenta un tractament 360è: un procediment de rejoveniment facialque consta de l’ús de tres tipus de làser, aplicats junts en tres sessions diferents en un període de 60 dies. Destaca que ajuda a promoure la reepitelització accelerada, la qual cosa permet una regeneració més ràpida dels teixits.

A més, una sessió de rejoveniment facial amb Harmony XL Pro és molt ràpida. I, solament amb una sessió de 20 minuts, ja es poden veure els resultats.

En pells joves es recomana realitzar una sessió a l’any com a tractament de prevenció de l’envelliment. En pells més madures, segons el grau d’envelliment, es poden prescriure entre 3 a 6 sessions anuals.

Hidratació, lluminositat i rejoveniment

Lifting sense cirurgia: Tècniques per a la flaccidesa cutània

Tractaments antiarruges i per guanyar volum

Tractaments Plasma

Altres (reducció de “potes de gall”, codi de barres, eliminació de berrugues, punts robí, acne, cicatrius, aranyes vasculars xantelasmes, Berrugues als ulls telangièctasis)

Tractaments corporals: anticel·lulític i antiestries

Concerta una visita al
93 600 96 36 o