Hidroxiapatita càlcica - Farciment facial

La hidroxiapatita càlcica és un tipus de farciment que estimula la producció endògena de col·lagen. És biocompatible, no necessita proves d’al·lèrgia prèvies a la seva utilització i pot durar entre un i dos anys. Els assajos clínics han demostrat que és un tractament segur, eficaç i durador.

El farciment d’hidroxiapatita càlcica està indicat per a suavitzar els trets facials i corregir cicatrius i pèrdues de volum. Està especialment pensat per a pells madures. Es pot utilitzar aquest farciment estimulant el col·lagen en zones com els solcs nasogenians, el plec sublabial, els pòmuls, el nas, el mentó, la línia de la mandíbula i les ulleres. S’aconsegueix un subtil efecte de tibat: volum i efecte lífting immediat.

Gràcies a aquest tractament, el pacient deixa enrere els signes més habituals de l’envelliment i pot, de manera no invasiva, corregir i suavitzar els trets facials. En definitiva, es tracta d’un tractament estètic d’última generació: un implant injectable, segur, senzill i immediatament eficaç.

És ideal per a la correcció de nas sense cirurgia invasiva. Aquest tractament, conegut com a Rinomodelació, ajuda a corregir el pont del nas, camuflar protuberàncies, equilibrar asimetries o modelar la punta nasal.

En definitiva, és un tractament ideal per a

Quins són els principals beneficis d'aquest tractament antiarrugues?

Temps estimat en realitzar el procediment

Entre 30 i 60 minuts, en funció de les zones.

Anestèsia

Crema anestèsica/Anestèsia local.

Hospitalizació

No requerida. Tractament en cabina.

Recuperació

No precisa.

Resultats

Immediats i millora al cap de 15 dies.

Preoperatori

No precisa.

Com es duu a terme la sessió?

La hidroxiapatita de calci s’usa com a substància per a implant reabsorbible i està composta de micropartícules sintètiques d’hidroxiapatita càlcica (CaHA) suspeses en un gel que són injectades en la pell. La textura, que és com la d’una crema, es manté tova, és natural al tacte i roman en el seu lloc durant molts mesos.

El temps estimat per a realitzar una sessió d’aquest tractament mèdic estètic oscil·la entre els 30 i els 60 minuts, en funció de les zones a tractar. Normalment, se li administra a la pacient anestèsia local o una crema anestèsica perquè sigui un procés totalment indolor i no causi molèsties.

El seu efecte en la pell és progressiu i molt natural. És un tractament durador, però no permanent. Es calcula que la durada oscil·la entre els 18 i els 24 mesos.

Necessita cuidat posttractament la hidroxiapatita càlcica?

Després d’una sessió de farciment amb hidroxiapatita càlcica, el pacient podrà experimentar una certa picor o sensació de dolor després de la injecció. En alguna altra ocasió, poden aparèixer petits hematomes en el lloc de la injecció. El pacient pot tornar a la seva activitat diària.

A més, s’aconsella als pacients durant els dies posteriors:

Hidratació, lluminositat i rejoveniment

Lífting sense cirurgia: Tècniques per a la flaccidesa cutània

Tractaments antiarruges i per guanyar volum

Tractaments Plasma

Altres (reducció de “potes de gall”, codi de barres, eliminació de berrugues, punts robí, acne, cicatrius, aranyes vasculars xantelasmes, Berrugues als ulls telangièctasis)

Tractaments corporals: anticel·lulític i antiestries

Concerta una visita al
93 600 96 36 o