Lesions vasculars en la cara

Els tractaments amb la innovadora tecnologia Dye-VL de la Harmony XL Pro Special edition permeten eliminar lesions vasculars en la cara, gràcies a la generació d’una energia òptima de llum premuda intensa dirigida als vasos sanguinis, tancant-los i suprimint l’aparició de petites venes en la pell.

Les lesions vasculars en la cara són alteracions dels vasos sanguinis de la cara. Normalment, són taques de color vermell violàcies en la pell. Algunes no necessiten tractament, tot depèn del tipus, grandària i localització. Moltes desapareixen soles amb el pas dels anys; no obstant això, algunes altres tenen un gran impacte estètic en el pacient i necessiten tractament per part d’un equip de metges especialistes.

Encara que existeixen diferents mètodes per a millorar aquestes lesions vasculars en la cara, la llum premuda ha demostrat la seva eficàcia en el tractament d’aquests problemes. I, en aquest sentit, destaca la tecnologia d’última generació de làser Dye-VL de la Harmony XL Pro Special edition.

En què consisteix la tecnologia Dye-VL?

El tractament de lesions vasculars és un dels tractaments de medicina estètica amb làser més demandats en l’actualitat. Pel fet que els vasos sanguinis tenen diferents profunditats, diàmetres i pressions, el seu tractament requereix una àmplia gamma de longituds d’ona, durades de pols i fluencias.

Tradicionalment, el làser de colorant premut havia estat el mètode de tractament triat per a l’eliminació de lesions vasculars. El mòdul Dye-VL de Harmony XL Pro ofereix la primera alternativa real a aquest tractament làser, tan eficaç com ell làser de colorant premut i, amb l’afegit de la seguretat i la versatilitat de la llum premuda.

Dye-VL té un filtre de longitud d’ona de 500-600 nm, així lliura l’energia òptima directament als vasos sanguinis, tancant-los i eliminant l’aparició de petites venes en la pell. La tecnologia làser Dye-VL és una evolució de la Tecnologia d’Avançada Fluorescència d’Ànima (AFT), una revolucionària llum premuda intensa (IPL).

La tecnologia Dye-VL es presenta com la solució més còmoda i menys molesta per a pells hiperpigmentades. És altament eficaç en la millora de problemes vasculars superficials com, per exemple, la rosàcia i cuperosis. I, a més de tractar lesions vasculars, és un gran tractament per a l’acne, taques en la pell i fins i tot, per a sessions de depilació.

Els principals beneficis d'aquesta tècnica làser

Temps estimat en realitzar el procediment

10-15 minuts.

Anestèsia

No és necessària.

Hospitalizació

No és necessària. Tractament realitzat en cabina.

Recuperació

No precisa.

Resultats

Resultats visibles en pocs dies.

Preoperatori

No precisa.

Quantes sessions de làser es necessiten?

El nombre de sessions variarà en cada pacient, segons la quantitat i grandària dels gots afectats, així com el grau de reactivitat vascular.

De tota manera, es recomanen entre 3 i 5 sessions per a tractar lesions vasculars i, a més, realitzar un manteniment anual del tractament.

Resultats immediats

Els resultats són visibles des de la primera sessió, ja que al cap d’uns deu dies després es comença a reduir la grandària de les lesions de manera progressiva.

Pre-tractament: què s'ha de fer abans de la sessió?

No és necessària cap preparació especial per part del pacient per al tractament amb làser d’última generació; no obstant això, sí que és important que la pell no estigui bronzejada, ja que és un tractament làser que aplica calor directament sobre la pell.

Hidratació, lluminositat i rejoveniment

Lifting sense cirurgia: Tècniques per a la flaccidesa cutània

Tractaments antiarruges i per guanyar volum

Tractaments Plasma

Altres (reducció de “potes de gall”, codi de barres, eliminació de berrugues, punts robí, acne, cicatrius, aranyes vasculars xantelasmes, Berrugues als ulls telangièctasis)

Tractaments corporals: anticel·lulític i antiestries

Concerta una visita al
93 600 96 36 o