Millora de les parpelles

Aquest procediment s’usa per a millorar l’aspecte de les parpelles gràcies a l’eliminació dels excessos de la pell, així com, l’extracció del greix.

Tradicionalment s’ha realitzat a través de la cirurgia, però els últims avanços en medicina han permès desenvolupar tècniques i aparell que fan possible rejovenir les parpelles sense haver de passar per quiròfan d’una forma eficaç. Per tant, la blefaroplàstia sense cirurgia és un nou tractament mèdic estètic que elimina els excessos de pell sobrant i les arrugues de les parpelles.

Aquest tractament retorna al pacient una mirada més expressiva i jove. Es duu a terme mitjançant el làser de plasma, que genera una alteració en l’estructura de l’epidermis. Dona lloc a un efecte lífting de parpelles sense cirurgia.

Per a qui està indicat aquest tractament?

Aquest tractament es ideal per a aquelles persones que vulguin rejovenir la seva mirada a base de petits retocs, sense cirurgia i amb tècniques no invasives, que a més compten amb un temps molt curt de recuperació.

D’altra banda, no és recomanable per a dones embarassades o lactants. Aquesta tècnica també està contraindicada per a pacients amb problemes cutanis com a èczemes o abrasions.

Temps estimat en realitzar el procediment

60-90 minuts.

Anestèsia

Anestèsia local.

Hospitalizació

No requerida. Tractament en cabina.

Recuperació

Apareix inflamació que millora progressivament i desapareix passat un dies .

Resultats

Immediats i millora als 10 dies, Aconseguint uns ulls joves i radiants.

Preoperatori

No precisa.

Com es duu a terme aquest tractament?

La recuperació de les parpelles eliminant la pell permet rejovenir els ulls i donar vitalitat a la mirada perduda pel pas del temps. A més, garanteix resultats naturals i duradors i una recuperació immediata. Com sempre en els casos de tractaments mèdics estètics, una adequada avaluació per part d’un professional expert serà indispensable per a definir el tractament.

És una tècnica molt ràpida realitzada en cabina pel metge d’estètica. S’administra anestèsia local al pacient i la sessió dura, aproximadament entre 20 i 30 minuts. S’elimina l’excés de pell sobrant en les parpelles mitjançant un dispositiu làser “vaporitzador”.

Al final de la sessió, és normal que el pacient noti la zona tractada lleugerament inflamada i vegi unes petites crostes en aquestes parts. Les crostes que apareixen en les zones tractades solen trigar entre 7-12 dies a desaparèixer, mentre que les rojors de la pell produïdes pel tractament poden trigar fins a un mes a dissipar-se.

Els grans avantatges de la millora de les parpelles per excés de pell

Resultats i cures posteriors

Els resultats són visibles immediatament amb efectes a llarg termini després d’una sola sessió. Segons el pacient, es recomanaran entre 1 i 2 sessions perquè els resultats aconsegueixin la seva eficàcia màxima.

És una gran alternativa a la cirurgia, ja que s’aconsegueix revitalitzar la mirada sense sagnat, sense ingrés hospitalari, sense cicatrius i sense incòmodes postoperatoris. Encara que, malgrat que no existeix un postoperatori com a tal, perquè la recuperació sigui més ràpida, es recomana evitar l’exposició al sol durant les primeres setmanes i que els pacients utilitzin ulleres en el cas de sortir al carrer.

Així mateix, s’haurà d’evitar el maquillatge i les cremes facials, mínim, durant una setmana.

Hidratació, lluminositat i rejoveniment

Lifting sense cirurgia: Tècniques per a la flaccidesa cutània

Tractaments antiarruges i per guanyar volum

Tractaments Plasma

Altres (reducció de “potes de gall”, codi de barres, eliminació de berrugues, punts robí, acne, cicatrius, aranyes vasculars xantelasmes, Berrugues als ulls telangièctasis)

Tractaments corporals: anticel·lulític i antiestries

Concerta una visita al
93 600 96 36 o