Tractaments antitaques

Els tractaments amb plasma permet eliminar lesions i taques de la pell en zones com la cara, les mans o l’escot, així com berrugues, pigmentacions, punts robins, i tatuatges. Aquesta tècnica ofereix la possibilitat d’eliminar-les, sense patir mal cutani.

Les taques desapareixen deixant la pell intacta i amb un to uniforme. Les taques de la cara i de l’escot desapareixen en uns 5 o 7 dies. El pacient pot incorporar-se a la feina l’endemà cobrint les zones tractades amb una capa de maquillatge.

Els tractaments amb plasma permet eliminar lesions i taques de la pell en zones com la cara, les mans o l’escot, així com berrugues, pigmentacions, punts robins, i tatuatges. Aquesta tècnica ofereix la possibilitat d’eliminar-les, sense patir mal cutani. Les taques desapareixen deixant la pell intacta i amb un to uniforme. Les taques de la cara i de l’escot desapareixen en uns 5 o 7 dies. El pacient pot incorporar-se a la feina l’endemà cobrint les zones tractades amb una capa de maquillatge.

Tota lesió pigmentada requereix un diagnòstic dermatoscòpic correcte per part d’un metge. Les lesions pigmentades requereixen una revisió exhaustiva ja que entre elles hi ha el melanoma, patologia en cap cas banal.

Temps estimat en realitzar el procediment

30 minuts.

Anestèsia

Crema anestèsica.

Hospitalització

No requerida. Tractament en cabina.

Recuperació

No precisa.

Resultats

Immediats. Millora en els dies següents.

Preoperatori

No precisa.

Hidratació, lluminositat i rejoveniment

Lífting sense cirurgia: Tècniques per a la flaccidesa cutània

Tractaments antiarruges i per guanyar volum

Tractaments Plasma

Altres (reducció de “potes de gall”, codi de barres, eliminació de berrugues, punts robí, acne, cicatrius, aranyes vasculars xantelasmes, Berrugues als ulls telangièctasis)

Tractaments corporals: anticel·lulític i antiestries

Concerta una visita al
93 600 96 36 o