TRACTAMENTS LÀSER D'ÚLTIMA GENERACIÓ L’HARMONY XL PRO

Acne - Lesions pigmentades de la pell - Lesions vasculars en la cara - Rejoveniment de la pell - Fotodepilació

Acne

Acabar amb l’acne és una realitat gràcies al nou capçal de llum premuda AFT, l’última innovació amb sistema Vacuum i refredament per contacte que permet suprimir l’acne vulgaris de manera eficaç, duradora i segura, al mateix temps que l’epidermis roman intacta.

La llum premuda actua penetrant en la pell i danyant tèrmicament les glàndules sebàcies en la dermis, destruint el bacteri i reduint la producció de seu acumulada en els porus.

Aquest eficaç tractament que permet eliminar pàpules, pústules i nòduls requereix 8 sessions aproximadament.

Temps estimat en realitzar el procediment

10-15 minuts.

Anestèsia

No és necessària.

Hospitalització

No és necessària. Tractament realitzat en cabina.

Recuperació

No precisa.

Resultats

Resultats visibles en pocs dies.

Preoperatori

No precisa.

Lesions pigmentades en la pell

Els tractaments amb la innovadora Harmony XL Pro d’Alma permeten suprimir lesions pigmentades en totes les capes de la pell, en la cara, les mans o l’escot, fins i tot en pells fosques, deixant la pell amb un to uniforme i sense patir mal cutani.

Els canvis hormonals, el pas del temps i l’exposició al sol poden afectar la melanina de la pell, donant lloc a l’aparició de taques solars, taques de l’edat o melasma, és a dir, descoloració irregular de la pell.

L’alta potència del capçal és molt eficaç per al tractament de les taques deixant una pell més clara gràcies a un mètode únic de dispersió de l’energia, que emet polsos làser amb durades ultracurtes i pics d’energia múltiples, produint així ones de xoc foto acústiques en l’àrea del tractament.

Les taques de la cara i de l’escot desapareixen entre 1 i 3 sessions. El pacient pot incorporar-se al treball l’endemà.

Temps estimat en realitzar el procediment

10-15 minuts.

Anestèsia

No és necessària.

Hospitalització

No és necessària. Tractament realitzat en cabina.

Recuperació

No precisa.

Resultats

Resultats visibles en pocs dies.

Preoperatori

No precisa.

Lesions vasculars en la cara

Els tractaments amb la innovadora tecnologia DYE-VL de la Harmony XL Pro Special edition permeten eliminar lesions vasculars en la cara, gràcies a la generació d’una energia òptima de llum premuda intensa dirigida als vasos sanguinis, tancant-los i suprimint l’aparició de petites venes en la pell.

És un tractament senzill i en poques sessions que et permetrà lluir una pell jove, lluminosa i sense rojors.

Aquest sistema també permet eliminar punts robí de manera eficaç.

Temps estimat en realitzar el procediment

10-15 minuts.

Anestèsia

No és necessària.

Hospitalització

No és necessària. Tractament realitzat en cabina.

Recuperació

No precisa.

Resultats

Resultats visibles en pocs dies.

Preoperatori

No precisa.

Rejoveniment de la pell

Els nous tractaments amb la làser Harmony XL Pro, et permetran lluir una pell brillant i rejovenida.

El nou sistema de llum premuda intensa amb la tecnologia IPL, AFT i DYE permet als nostres metges d’estètica aconseguir uns resultats molt satisfactoris en el tractament de les imperfeccions i envelliment de la pell, actuant sobre les taques marrons (lesions pigmentades) com les vermelloses (lesions vasculars), la pell danyada per l’exposició al sol, aportant lluminositat, equilibrant el to i la textura i reduint la flàccides.

Està demostrat científicament per nombrosos estudis clínics i publicacions científiques a escala mundial que aquests tractaments són segurs i eficaços, fins i tot en aquelles àrees de la pell que són més delicades com la cara, l’escot i el coll, on la pell és més fina.

És indolor, sense necessitat d’aplicar prèviament anestèsics, no impedeix la realització de la vida diària i és segur per a tota classe de pells.

Ofereix resultats visibles des de la primera sessió. En pells joves es recomana realitzar una sessió a l’any com a tractament de prevenció de l’envelliment. En pells més madures, segons el grau d’envelliment, es poden prescriure entre 3 a 6 sessions.

Principals Beneficis

Llueix una pell jove

Fotodepilació mèdica d'última generació

Eliminació eficaç i definitiva del borrissol no desitjat a través de l’emissió de llum premuda de manera indolora, ràpida i aplicable en tota classe de pells durant tot l’any amb la nova incorporació a la Clínica Estètica Atlàntida de la HARMONY XL Pro Special Edition.

El nou mètode de fotodepilació Súper Hair Removal d’Àlma (SHR) utilitza la tecnologia més innovadora i funciona escalfant gradualment la dermis fins a una temperatura que afecta de manera eficaç el fol·licle pilós i les cèl·lules productores del pèl, evitant el seu creixement i les lesions en el teixit circumdant.

Aquest sistema segur exposa el fol·licle pilós a una elevada taxa de repetició de polsos de llum curts projectats en profunditat en la dermis, aconseguint amb alta potència una eficaç acumulació de calor, al mateix temps que es danyen els fol·licles pràcticament sense que la pacient o el pacient senti dolor i regenerant la pell gràcies a la producció de col·lagen.

La tècnica d’escombratge que s’utilitza amb SHR consisteix a moure l’aplicador de forma repetida sobre la zona de tractament, que assegura una cobertura total que millora significativament els resultats.

Amb la tecnologia de refredament per contacte, la punta de safir del mòdul refreda la pell durant el tractament, evitant cremades superficials.

Principals Beneficis

Tractament ràpid i indolor

Està demostrat clínicament que SHR és el mètode de depilació més segur i eficaç per a tota mena de pells, fins i tot pells fosques i bronzejades.

Són necessàries diverses sessions per a la seva total eliminació.

Tractaments anti-aging: Hidratació i rejoveniment

Lifting sense cirurgia: Tècniques per a la flaccidesa cutània

Tractaments antiarruges i per guanyar volum

Tractaments Làser - Plasma

Altres (reducció de “potes de gall”, codi de barres, eliminació de berrugues, punts robí, acne, cicatrius, aranyes vasculars xantelasmes, Berrugues als ulls telangièctasis)

Tractaments corporals: anticel·lulític i antiestries

Concerta una visita al
93 217 22 99 o