Actualment esteu veient És perillós fer-se la fotodepilació a l’estiu?

És perillós fer-se la fotodepilació a l’estiu?

L’estiu i la depilació làser, tradicionalment, no s’han entès gaire. Els avenços tecnològics estan canviant aquesta idea preconcebuda o mite popular i demostren que sí, avui és possible fer-se la fotodepilació a l’estiu sense córrer riscos.

La depilació làser o fotodepilació és un tractament molt eficaç per eliminar el pèl no desitjat de manera permanent. Actualment, s’ha convertit en una opció cada cop més popular tant entre homes com dones a l’hora de lluir una pell suau i sense pèl.

Les zones del cos més freqüents en les quals es fa la fotodepilació en les dones són les aixelles, les engonals, les cames, els avantbraços i la cara. En els homes, en canvi, les àrees més comunes solen ser les espatlles i l’esquena.

Dones i homes busquen, a més, el sistema o la tècnica de depilació que solucioni millor les seves necessitats. Generalment, la depilació làser sol ser la més sol·licitada, gràcies als beneficis i l’eficàcia que té.

Les tècniques làser en fotodepilació han avançat molt, els últims anys, i avui causen molt menys dolor que el làser convencional. Per això, són les més recomanades, ja que obtenen una eficàcia molt elevada. 

Fotodepilació a l’estiu?

Tradicionalment, la depilació amb làser i l’estiu no eren gaire bons companys. Actualment, però, gràcies a les noves tècniques en fotodepilació i els avenços en estètica, aquest mite s’ha vist desterrat per sempre.

Avui dia, la fotodepilació és altament segura fins i tot a l’estiu, perquè els nous mètodes han aconseguit, per exemple, reduir el temps en què s’ha d’evitar l’exposició solar tant abans com després del tractament.

En aquesta línia, Clínica Estètica Atlàntida ha incorporat la tecnologia Harmony XL Pro Special Edition, que permet eliminar de manera eficaç i definitiva el borrissol no desitjat a través de l’emissió de llum polsada. Tot això de manera indolora, ràpida i aplicable a tot tipus de pells i durant tot l’any. Sí, també a l’època estival i en pells bronzejades. 

Els beneficis de la fotodepilació

La depilació làser definitiva amb làser SHR garanteix uns tractaments segurs, còmodes i indolors per al pacient, fins i tot en pells fosques i bronzejades. Presenta aquests beneficis principals:

  • Tractament eficaç en tota mena de cabells i pells, fins i tot les més fosques.
  • Indolor, no cal aplicar crema anestèsica.
  • Ràpid, ara amb 30 minuts pots fer un tractament que abans durava 2 hores.
  • Segur, demostrat clínicament i testat per clíniques de tot el món.
  • Resultats excel·lents de llarga durada des de la primera sessió.
  • Es pot fer els 365 dies de l’any.
  • Aplicable en qualsevol part del cos, sense que hi deixi cremades.

Què cal fer després d’una sessió de fotodepilació

Es calcula que la fotodepilació arriba a reduir el borrissol del cos entre un 80% i un 95%. Això sí, és important recordar que sempre sol caldre fer diverses sessions per evitar que el pèl torni a néixer.

Paral·lelament, s’han de tenir en compte certes cures perquè el resultat sigui perfecte. És important que, després de fer-se una sessió de fotodepilació, se segueixin certes recomanacions que ajuden a protegir la pell.

Així, doncs, després del tractament cal:

  • Fer servir protector solar d’ampli espectre per evitar la hiperpigmentació de l’àrea tractada
  • Evitar l’exposició solar directa durant els dies posteriors
  • Mantenir la pell hidratada amb cremes i productes adequats a cada tipus de pell
  • Beure aigua abundant
  • Aplicar àloe vera dues o tres vegades al dia
  • No exfoliar-se la zona tractada almenys fins uns dies després
  • No fer raigs UVA ni aplicar-se productes bronzejadors durant uns dies

La fotodepilació és, per tant, l’opció perfecta per lluir una pell suau i lliure de preocupacions en qualsevol època de l’any, incloent-hi l’estiu. Que no es pugui fer la depilació làser a l’estiu és fals. Però, tal com passa amb altres tractaments, necessita una sèrie de cures extres per millorar-ne l’eficàcia.

Abans de prendre qualsevol decisió precipitada, us recomanem que us poseu en contacte amb l’equip de professionals de Atlàntida Clínica Estètica, que us assessoraran i resoldran qualsevol altre dubte que us sorgeixi sobre la fotodepilació. 

Deixa un comentari

GESTIÓ SANITÀRIA E.G. 92, S.L. como responsable del tratamiento tratará tus datos con la finalidad de gestionar tu suscripción y participación a nuestro blog informativo. Puedes acceder, rectificar y suprimir tus datos, así como ejercer otros derechos consultando la información adicional y detallada sobre protección de datos en nuestra Política de privacidad.