Actualment esteu veient Arriba el fred: tingues cura de la teva pell

Arriba el fred: tingues cura de la teva pell

Les inclemències del temps, pròpies dels mesos d’hivern, tenen un impacte sobre la nostra pell. Si a això hi afegim els canvis sobtats de temperatura, pel contrast entre l’exterior i els llocs amb calefacció, el perjudici és encara més gran. Per això, convé tenir cura de la pell durant aquesta època de l’any, per evitar que es deshidrati o, fins i tot, pateixi d’envelliment precoç. Les zones més afectades són les més sensibles i exposades, com les galtes, els llavis, el coll, l’escot i les mans.

Des de Clínica Estètica Atlàntida, hem organitzat un coffee talk per oferir-vos unes pautes per tenir cura de la vostra pell a l’hivern. Se celebrarà el dimecres 24 de gener en dos torns: a les 10:30 del matí i a les 16:30 de la tarda. L’aforament de cada sessió està limitat a 8 persones i cal reservar plaça al telèfon 93 600 96 36. Entre totes les assistents a cada sessió, se sortejarà una hidratació flash.

En el coffee talk, una especialista de la marca Skin Clinic oferirà trucs per tenir cura de la pell durant aquests mesos. Recomanarà pautes específiques per grups d’edat, ja que cadascun té necessitats diferents, amb la vista posada a frenar l’envelliment de la pell i prevenir-la dels atacs del fred i del vent. L’especialista també aportarà consells sobre productes específics per aconseguir aquest objectiu i que tenen propietats antienvelliment i antiarrugues, com el retinol i el glow oil.

Aquest serà el primer coffee talk que se celebrarà a la nova seu de la Clínica Estètica Atlàntida, al carrer Rosselló, 199. És una bona oportunitat per conèixer les noves instal·lacions, que ofereixen experiències de bellesa, salut i benestar al cor de l’Eixample de Barcelona. 

Deixa un comentari

GESTIÓ SANITÀRIA E.G. 92, S.L. como responsable del tratamiento tratará tus datos con la finalidad de gestionar tu suscripción y participación a nuestro blog informativo. Puedes acceder, rectificar y suprimir tus datos, así como ejercer otros derechos consultando la información adicional y detallada sobre protección de datos en nuestra Política de privacidad.