Actualment esteu veient Mesoteràpia virtual: què és i quan es recomana

Mesoteràpia virtual: què és i quan es recomana

La mesoteràpia virtual permet tractar les imperfeccions de la pell i rejovenir-la. Lidia Aguilar, especialista en l’estudi de la pell, explica totes les característiques i els avantatges d’aquest tractament, que, actualment, porta a terme a la Clínica Estètica Atlàntida.

La mesoteràpia virtual és un tractament estètic no invasiu que actua en les capes més profundes de la pell. Lidia Aguilar, assessora d’imatge i especialista en l’estudi de la pell, fa servir a la Clínica Estètica Atlàntida una nova màquina de mesoteràpia virtual d’ultrasò que permet “realçar la bellesa de cada persona de manera no agressiva ni invasiva”. És una màquina senzilla de fer servir que permet oferir un tractament no invasiu, “però molt efectiu”.

Per a l’experta, aquest procediment indolor és perfecte per a les persones que no toleren el dolor ni els tractaments amb agulles o que fugen dels canvis a les seves faccions. “Amb la mesoteràpia virtual es milloren les imperfeccions facials”, explica.

A més, la mesoteràpia virtual fa servir ultrasons perquè, a diferència de la radiofreqüència, que treballa de manera superficial, treballen de manera interna. És a dir, són ones que penetren per arribar a la dermis. Són molt eficaços, per exemple, per treballar el contorn de l’ull. Aquí “els ultrasons desfan les bosses de greix i, per tant, les disminueixen força”.

La mesoteràpia és, en definitiva, una alternativa dermoestètica en l’àmbit facial que permet realitzar tractaments com líftings sense ser invasius ni causin dolor al pacient. És una gran solució que, a més, també es pot aplicar en els tractaments corporals i que pot mitigar, per exemple, la cel·lulitis i les estries recents. 

Com funciona la mesoteràpia virtual?

L’experta en dermocosmètica, amb gairebé 30 anys d’experiència en el camp de la salut i actualment especialitzada en el tractament de la pell, explica que la mesoteràpia virtual fa servir la diatèrmia; és a dir, calor en la capa més profunda.

Es fa servir aquesta calor profunda i es combina amb un gel conductor i un còctel de principis actius específics i personalitzats per a cada persona i problema a tractar. “La calor potencia tots aquests principis”, explica. Alhora, també tensa la pell, omple arrugues i “aconsegueix un efecte lífting”, ja que produeix col·lagen i elastina natural.

Les sessions de mesoteràpia virtual duren, aproximadament, uns 20-30 minuts. No requereixen anestèsia ni preparació prèvia. Els resultats són molt naturals i visibles en poques sessions. De tota manera, Lidia Aguilar recorda que per tenir un resultat d’èxit l’ideal és fer “entre sis o vuit sessions seguides”. I recomana poder fer “una o dues sessions per setmana”.

L’abans i el després d’una sessió de mesoteràpia virtual

Lidia Aguilar recorda que, quinze dies abans d’una sessió, és important deixar de fer servir productes i cremes irritants, com les que estan formulades a base d’àcids o retinol. A més, “el dia que es farà la mesoteràpia virtual s’ha d’anar a la clínica sense maquillatge i amb la pell totalment neta”.

Després d’una sessió de mesoteràpia virtual, el pacient pot tornar a la rutina de seguida. Tan sols s’ha de protegir la pell i fer servir, com cada dia de l’any, protector solar i un calmant. Si no es protegís adequadament, podrien “sortir noves taques o marques”. 

L’experta també aconsella que els primers dies s’evitin les cremes irritants. En canvi, el millor és fer servir productes cosmètics calmants. Lidia Aguilar arrodoneix aquest servei de Clínica Estètica Atlàntida amb unes recomanacions per realitzar a casa totalment personalitzades. “Acabo el tractament recomanant productes medicoestètics que tracten realment problemes de la pell, però que alhora són econòmics per continuar cuidant-se la pell a casa”, afegeix. 

Avantatges de la mesoteràpia virtual

El tractament estètic de mesoteràpia virtual d’ultrasons millora la hidratació de la pell i és perfecte per endarrerir o atenuar certs senyals de l’envelliment cutani, com ara la papada, el codi de barres, les ulleres… Tot sense causar dolor ni vermellor a la pell .

En les pells més joves, funciona com a tractament preventiu, i en les pacients d’edat més avançada, aconsegueix un efecte rejovenidor. I és que, per a ella, la gran virtut d’aquest tractament és que “actua com un lífting, però sense dolor”. 

Heus aquí els grans beneficis de la mesoteràpia virtual d’ultrasons:

  • combat la flacciditat de la pell
  • rejoveneix la pell
  • eleva pòmul i/o celles
  • regenera i tonifica la pell
  • redefineix l’angle de la mandíbula
  • atenua les petites arrugues
  • millora l’aspecte de la papada
  • hidrata la pell
  • aporta brillantor i elasticitat a la pell
  • redueix l’acumulació de greix
  • suavitza les ulleres i les bosses
  • combat la cel·lulitis
  • afavoreix la penetració de nutrients i antioxidants
  • preveu l’aparició de pigmentacions

Així, doncs, si vols mantenir una pell saludable i radiant, consulta a Clínica Estètica Atlàntida quin tractament facial és el més adequat per a tu. Experts de la pell, com Lidia Aguilar, t’assessoraran perquè aconsegueixis els resultats esperats i et resoldran tots els dubtes de manera totalment personalitzada. Posa’t a les seves mans!

Lidia Aguilar

Tècnica en dermoestètica

Aquest article té 2 comentaris

  1. Sandra Fabiola Vargas

    Hola me gustaría contar con un seguro con ustedes que tengo que hacer

    1. Eva

      Hola Sandra, gracias por interesarte por nuestros seguros médicos. Nuestros compañeros del equipo de seguros se pondrá en contacto contigo. Muchas gracias de nuevo.

Deixa un comentari

GESTIÓ SANITÀRIA E.G. 92, S.L. como responsable del tratamiento tratará tus datos con la finalidad de gestionar tu suscripción y participación a nuestro blog informativo. Puedes acceder, rectificar y suprimir tus datos, así como ejercer otros derechos consultando la información adicional y detallada sobre protección de datos en nuestra Política de privacidad.